DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1682
Koldskål
Engelsk navn
Buttermilk dessert
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 303 kJ 1003
Energi, kcal 72 kcal 1003
Nitrogen, total 0,510 g 0,515 0,47 - 0,54 4 2092
Protein, videnskabelig 3,3 g 3,2857 2,99 - 3,44 4 2092
Protein, deklaration 3,2 g 3,21875 2,93 - 3,37 4 2092
Kulhydrat, difference 10,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 10,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 10,6 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 1,9 g 2,15 0,6 - 2,5 4 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,675 0,64 - 0,69 4 2092
Tørstof 16,3 g 16,4 15,9 - 16,6 4 2092
Vand 83,7 g 83,6 83,4 - 84,1 4 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 22,5 RE 1003
Retinol 22,5 µg 22,5 16 - 29 2 2092
D-vitamin 0,0560 µg 4 2054
E-vitamin 0,130 α-TE
alfa-tokoferol 0,130 mg 0,13 0,06 - 0,2 2 2092
B1-vitamin 0,0325 mg 0,03 0,03 - 0,04 4 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,130 mg 0,13 0,11 - 0,15 4 2092
Niacinækvivalent 0,130 NE 1003
Niacin 0,130 mg 0,13 0,12 - 0,14 4 2092
B6-vitamin 0,0450 mg 0,04 0 - 0,1 4 2092
Pantothensyre 0,255 mg 0,28 0,11 - 0,35 4 2092
Biotin 2,13 µg 2,3 1,5 - 2,4 4 2092
B12-vitamin 0,293 µg 0,275 0,23 - 0,39 4 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,0850 mg 0,085 0,08 - 0,09 4 2092
Natrium, Na 35,5 mg 35 33 - 39 4 2092
Kalium, K 137 mg 135,5 130 - 145 4 2092
Calcium, Ca 103 mg 104 98 - 106 4 2092
Magnesium, Mg 9,70 mg 9,7 9,3 - 10,1 4 2092
Fosfor, P 82,3 mg 82,5 77 - 87 4 2092
Jern, Fe 0,0455 mg 0,0505 0,014 - 0,067 4 2092
Kobber, Cu 0,00975 mg 0,008 0 - 0,023 4 2092
Zink, Zn 0,365 mg 0,375 0,32 - 0,39 4 2092
Jod, I 11,1 µg 10,5 9,2 - 14 4 2092
Mangan, Mn 0,01000 mg 0,0035 0,002 - 0,031 4 2092
Chrom, Cr 0,425 µg 0,24 0,14 - 1,08 4 2092
Selen, Se 2,00 µg 2,05 1,6 - 2,3 4 2092
Nikkel, Ni 0,943 µg 0,88 0,63 - 1,38 4 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,175 g 0 0 - 0,7 4 2092
Galaktose 0 g 0 4 2092
Glukose 0,175 g 0 0 - 0,7 4 2092
Monosaccharider, total 0,350 g 1003
Laktose 3,22 g 3,25 3 - 3,4 4 2092
Sakkarose 5,83 g 5,8 4,3 - 7,4 4 2092
Disaccharider, total 9,05 g 1003
Sukkerarter, total 9,40 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,064 3,65 2092
C6:0 0,040 2,26 2092
C8:0 0,024 1,39 2092
C10:0 0,049 2,78 2092
C12:0 0,055 3,13 2092
C14:0 0,167 9,56 2092
C15:0 0,018 1,04 2092
C16:0 0,508 29 2092
C18:0 0,198 11,3 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,015 0,869 2092
C16:1,n-7 0,027 1,56 2092
C18:1,n-9 0,404 23,1 2092
C18:1,n-7 0,018 1,04 2092
C18:1,trans 0,064 3,65 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,052 2,95 2092
C18:2,conjugerede 0,009 0,521 2092
C18:3,n-3 (ALA) 0,009 0,521 2092
C18:2,trans 0,012 0,695 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,015 0,869 2092
Sum mættede 1,122 64,1 1003
Sum monoumættede 0,465 26,6 1003
Sum polyumættede 0,070 4 1003
Transfedtsyrer, total 0,076 4,34 1003
Fedtsyrer, total 1,748 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,009 0,521 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,052 2,95 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 8 mg 4 2054

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby