DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1683
Milkshake
Engelsk navn
Milkshake
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 364 kJ 1003
Energi, kcal 86 kcal 1003
Nitrogen, total 0,805 g 0,8 0,79 - 0,83 4 2092
Protein, videnskabelig 5,1 g 5,104 5,04 - 5,29 4 2092
Protein, deklaration 5,0 g 5 4,93 - 5,18 4 2092
Kulhydrat, difference 12,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 12,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 12,5 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 1,8 g 1,8 1,7 - 1,8 4 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 0,945 0,93 - 1,13 4 2092
Tørstof 20,3 g 20,2 19,6 - 21,2 4 2092
Vand 79,7 g 79,8 78,8 - 80,4 4 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 15,3 RE 1003
Retinol 15,3 µg 16 13 - 16 4 2092
D-vitamin 0,0550 µg 4 2054
E-vitamin 0,0350 α-TE
alfa-tokoferol 0,0350 mg 0,035 0,02 - 0,05 4 2092
B1-vitamin 0,0475 mg 0,05 0,04 - 0,05 4 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,183 mg 0,19 0,16 - 0,19 4 2092
Niacinækvivalent 0,155 NE 1003
Niacin 0,155 mg 0,155 0,14 - 0,17 4 2092
B6-vitamin 0,0350 mg 0,045 0 - 0,05 4 2092
Pantothensyre 0,435 mg 0,44 0,39 - 0,47 4 2092
Biotin 2,90 µg 2,85 2,4 - 3,5 4 2092
B12-vitamin 0,448 µg 0,495 0,28 - 0,52 4 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,110 mg 0,11 0,11 - 0,11 4 2092
Natrium, Na 66,8 mg 67 65 - 68 4 2092
Kalium, K 199 mg 189,5 188 - 228 4 2092
Calcium, Ca 131 mg 133,5 121 - 136 4 2092
Magnesium, Mg 15,2 mg 13,5 13,1 - 20,8 4 2092
Fosfor, P 105 mg 104,5 104 - 106 4 2092
Jern, Fe 0,269 mg 0,036 0,034 - 0,97 4 2092
Kobber, Cu 0,0310 mg 0,016 0 - 0,092 4 2092
Zink, Zn 0,442 mg 0,43 0,41 - 0,5 4 2092
Jod, I 16,7 µg 18,5 9,8 - 20 4 2092
Mangan, Mn 0,0255 mg 0,004 0,002 - 0,092 4 2092
Chrom, Cr 3,39 µg 0,625 0,12 - 12,2 4 2092
Selen, Se 2,60 µg 2,5 2,3 - 3,1 4 2092
Nikkel, Ni 7,62 µg 4,525 0,61 - 20,8 4 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 0 4 2092
Galaktose 0 g 0 4 2092
Glukose 0 g 0 4 2092
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 5,02 g 5,1 4,6 - 5,3 4 2092
Sakkarose 6,03 g 6,05 5,9 - 6,1 4 2092
Disaccharider, total 11,1 g 1003
Sukkerarter, total 11,1 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,059 3,5 2092
C6:0 0,045 2,67 2092
C8:0 0,022 1,33 2092
C10:0 0,050 3 2092
C12:0 0,059 3,5 2092
C14:0 0,174 10,3 2092
C15:0 0,022 1,33 2092
C16:0 0,498 29,7 2092
C18:0 0,199 11,8 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,011 0,667 2092
C16:1,n-7 0,020 1,16 2092
C18:1,n-9 0,353 21 2092
C18:1,n-7 0,017 1 2092
C18:1,trans 0,059 3,5 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,034 2 2092
C18:2,conjugerede 0,011 0,667 2092
C18:3,n-3 (ALA) 0,011 0,667 2092
C18:2,trans 0,011 0,667 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,022 1,33 2092
Sum mættede 1,129 67,2 1003
Sum monoumættede 0,400 23,8 1003
Sum polyumættede 0,056 3,33 1003
Transfedtsyrer, total 0,070 4,17 1003
Fedtsyrer, total 1,677 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,011 0,667 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,034 2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 8 mg 4 2054

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby