DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1683
Milkshake
Engelsk navn
Milkshake
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 364 kJ 1003
Energi (kcal) 86 kcal 1003
Protein 5,1 g 5,104 5,04 - 5,29 4 2092
Protein, deklaration 5,0 g 5 4,93 - 5,18 4 2092
Kulhydrat difference 12,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 12,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 12,5 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 1,8 g 1,8 1,7 - 1,8 4 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,17 g 4 1003
Aske 1,0 g 0,945 0,93 - 1,13 4 2092
Tørstof 20,3 g 20,2 19,6 - 21,2 4 2092
Vand 79,7 g 79,8 78,8 - 80,4 4 2092
Nitrogen 0,805 g 0,8 0,79 - 0,83 4 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 15,3 RE 1003
Retinol 15,3 µg 16 13 - 16 4 2092
D-vitamin 0,0550 µg 4 2054
E-vitamin 0,0350 α-TE
alfa-Tokoferol 0,0350 mg 0,035 0,02 - 0,05 4 2092
Thiamin (B1-vitamin) 0,0475 mg 0,05 0,04 - 0,05 4 2092
Riboflavin (B2-vitamin) 0,183 mg 0,19 0,16 - 0,19 4 2092
Niacinækvivalent 0,155 NE 1003
Niacin 0,155 mg 0,155 0,14 - 0,17 4 2092
B6-vitamin 0,0350 mg 0,045 0 - 0,05 4 2092
Pantothensyre 0,435 mg 0,44 0,39 - 0,47 4 2092
Biotin 2,90 µg 2,85 2,4 - 3,5 4 2092
Folat 5,00 µg 1 2136
B12-vitamin 0,448 µg 0,495 0,28 - 0,52 4 2092
C-vitamin 0 mg 1 2136
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 66,8 mg 67 65 - 68 4 2092
Kalium 199 mg 189,5 188 - 228 4 2092
Calcium 131 mg 133,5 121 - 136 4 2092
Magnesium 15,2 mg 13,5 13,1 - 20,8 4 2092
Jern 0,269 mg 0,036 0,034 - 0,97 4 2092
Kobber 0,0310 mg 0,016 0 - 0,092 4 2092
Zink 0,442 mg 0,43 0,41 - 0,5 4 2092
Mangan 0,0255 mg 0,004 0,002 - 0,092 4 2092
Krom 3,39 µg 0,625 0,12 - 12,2 4 2092
Selen 2,60 µg 2,5 2,3 - 3,1 4 2092
Fosfor 105 mg 104,5 104 - 106 4 2092
Chlorid 0,110 mg 0,11 0,11 - 0,11 4 2092
Jod 16,7 µg 18,5 9,8 - 20 4 2092
Nikkel 7,62 µg 4,525 0,61 - 20,8 4 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 0 4 2092
Galaktose 0 g 0 4 2092
Glukose 0 g 0 4 2092
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 5,02 g 5,1 4,6 - 5,3 4 2092
Sakkarose 6,03 g 6,05 5,9 - 6,1 4 2092
Sum disakkarider 11,1 g 1003
Sum sukkerarter 11,1 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,059 3,5 2092
C6:0 0,045 2,67 2092
C8:0 0,022 1,33 2092
C10:0 0,050 3 2092
C12:0 0,059 3,5 2092
C14:0 0,174 10,3 2092
C15:0 0,022 1,33 2092
C16:0 0,498 29,7 2092
C18:0 0,199 11,8 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,011 0,667 2092
C16:1,n-7 0,020 1,16 2092
C18:1,n-7 0,017 1 2092
C18:1,n-9 0,353 21 2092
C18:1,trans 0,059 3,5 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,034 2 2092
C18:2,konjugeret 0,011 0,667 2092
C18:3,n-3 0,011 0,667 2092
C18:2,trans 0,011 0,667 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,022 1,33 2092
Sum mættede fedtsyrer 1,129 67,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,400 23,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,056 3,33 1003
Sum transfedtsyrer 0,070 4,17 1003
Sum fedtsyrer 1,677 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,011 0,667 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,034 2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 8 mg 4 2054
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby