DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1691
Risdrik, ikke beriget
Engelsk navn
Rice drink, unfortified
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 209 kJ 1003
Energi (kcal) 50 kcal 1003
Protein 0,1 g 0,0892 - 0,595 4 2093, 2182
Protein fra Aminosyrer 0,0 g 1003
Protein, deklaration 0,1 g 0,0937 - 0,625 4 2093, 2182
Kulhydrat difference 10,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 10,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 10,1 g 1003
Kostfibre 0,3 g 1003
Fedt 0,9 g 0,95 0,9 - 1 4 2093, 2182
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,11 g 4 1003
Aske 0,1 g 0,16 0,15 - 0,18 4 2093, 2182
Tørstof 11,5 g 11,51 11 - 11,9 4 2093, 2182
Vand 88,5 g 88,48 88,1 - 89 4 2093, 2182
Nitrogen 0,009 g 0,015 - 0,1 4 2093, 2182
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0,0 2 2093
beta-Caroten 0 µg - 5 2 2182
D-vitamin 1,000 µg 1 2132
E-vitamin 0,442 α-TE
alfa-Tokoferol 0,442 mg 0,436 0,415 - 0,48 4 2093, 2182
beta-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
gamma-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
delta-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
K1-vitamin 0 µg - 0,8 2 2182
Thiamin (B1-vitamin) 0,00475 mg 0,008 - 0,015 4 2093, 2182
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 0,0 - 0,01 4 2093, 2182
Niacinækvivalent 0,200 NE 1003
Niacin 0,200 mg 0,105 0,104 - 0,39 3 2132, 2182
B6-vitamin 0 mg 0,0 - 0,01 4 2093, 2182
Pantotensyre 0,0556 mg 0,055 0,0528 - 0,0585 4 2182
Biotin 0 µg - 1 2 2182
Folat 0,667 µg 2 - 5 3 2132, 2182
B12-vitamin 0,00500 µg 0,01 - 0,01 2 2182
C-vitamin 0 mg - 0,5 2 2182
Cholin 2,10 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 43,2 mg 41,25 35 - 55,2 4 2093, 2182
Kalium 13,6 mg 11,85 11 - 19,7 4 2093, 2182
Calcium 3,73 mg 4,05 1,2 - 5,6 4 2093, 2182
Magnesium 2,76 mg 2,85 2,42 - 2,92 4 2093, 2182
Jern 0,00275 mg 0,0 - 0,05 4 2093, 2182
Kobber 0,00850 mg 0,0153 - 0,0187 4 2093, 2182
Zink 0,0513 mg 0,05 0,025 - 0,08 4 2093, 2182
Mangan 0,0230 mg 0,025 0,0117 - 0,03 4 2093, 2182
Krom 0 µg - 5 2 2182
Molybdæn 3,90 µg 3,9 3,9 - 3,9 2 2182
Selen 0 µg 0,0 - 0,5 4 2093, 2182
Fosfor 6,90 mg 6,4 3,98 - 10,8 4 2093, 2182
Chlorid 69,5 mg 69,5 51 - 88 2 2093
Jod 0,518 µg 1,01 - 5 4 2093, 2182
Nikkel 2,80 µg 2,8 2,8 - 2,8 2 2182
Kviksølv 0 µg - 0,1 2 2182
Arsen 1,58 µg 1,5 1 - 2,3 4 2093, 2182
Cadmium 0,200 µg 0,2 0,2 - 0,2 2 2182
Bly 0 µg - 0,5 2 2182
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 0,0 - 0,2 4 2093, 2182
Glukose 1,19 g 1,345 0,15 - 1,9 4 2093, 2182
Sum monosakkarider 1,19 g 1003
Laktose 0,0550 g 0,1 - 0,2 4 2093, 2182
Maltose 3,53 g 3,25 2,61 - 5 4 2093, 2182
Sakkarose 0,0150 g 0,0 - 0,2 4 2093, 2182
Sum disakkarider 3,60 g 1003
Sum sukkerarter 4,78 g 1003
Stivelse/Glykogen 3,60 g 3,52 1,07 - 6,3 4 2093, 2182
Uopløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,3 g 0,6 - 0,6 2 2182
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 2093
C10:0 0,000 0,0 2093
C16:0 0,052 6,67 2093
C18:0 0,024 3,13 2093
C20:0 0,002 0,295 2093
C22:0 0,006 0,767 2093
C24:0 0,003 0,354 2093
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 2093
C18:1,n-7 0,005 0,649 2093
C18:1,n-9 0,411 52,7 2093
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,270 34,6 2093
C18:3,n-3 0,003 0,413 2093
C18:2,trans 0,003 0,354 2093
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,087 11,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,416 53,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,273 35 1003
Sum transfedtsyrer 0,003 0,354 1003
Sum fedtsyrer 0,779 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,003 0,413 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,270 34,6 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 2182
Leucin 0 2182
Lysin 0 2182
Methionin 0 2182
Cystin 3 2182
Phenylalanin 0 2182
Tyrosin 0 2182
Threonin 6 2182
Tryptofan 0 2182
Valin 0 2182
Arginin 14 2182
Histidin 0 2182
Alanin 0 2182
Asparaginsyre 0 2182
Glutaminsyre 29 2182
Glycin 0 2182
Prolin 0 2182
Serin 0 2182
Hydroxyprolin 0 2182
Ornitin 0 2182
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,95 1 2093
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,820 1003
Massefylde 1,0 2 2093

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby