DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1692
Mandeldrik, ikke beriget
Engelsk navn
Almond drink, unfortified
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 199 kJ 1003
Energi (kcal) 48 kcal 1003
Protein 0,9 g 0,984 0,688 - 0,984 3 2093, 2182
Protein fra Aminosyrer 0,9 g 1003
Protein, deklaration 1,1 g 1,187 0,831 - 1,18 3 2093, 2182
Kulhydrat difference 4,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,5 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1003
Fedt 2,8 g 3,1 2,2 - 3,1 3 2093, 2182
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,11 g 3 1003
Aske 0,3 g 0,28 0,23 - 0,36 3 2093, 2182
Tørstof 8,7 g 8,43 8,37 - 9,3 3 2093, 2182
Vand 91,3 g 91,57 90,7 - 91,6 3 2093, 2182
Nitrogen 0,171 g 0,19 0,133 - 0,19 3 2093, 2182
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 2093
beta-Caroten 0 µg - 5 2 2182
D-vitamin 0 µg 1 2135
E-vitamin 0,800 α-TE
alfa-Tokoferol 0,800 mg 0,81 0,729 - 0,86 3 2093, 2182
beta-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
gamma-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
delta-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
K1-vitamin 0 µg - 0,8 2 2182
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 0,0 - 0,015 3 2093, 2182
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0312 mg 0,036 0,019 - 0,0386 3 2093, 2182
Niacinækvivalent 0,310 NE 1003
Niacin 0,138 mg 0,162 0,09 - 0,162 3 2135, 2182
B6-vitamin 0 mg 0,0 - 0,01 3 2093, 2182
Pantotensyre 0,0198 mg 0,019 0,0185 - 0,0212 4 2182
Biotin 2,85 µg 2,85 2,8 - 2,9 2 2182
Folat 0,133 µg 0,4 - 5 3 2135, 2182
B12-vitamin 0,00667 µg 0,01 0,0 - 0,01 3 2135, 2182
C-vitamin 0 mg 0,0 - 0,5 3 2135, 2182
Cholin 3,10 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 45,2 mg 34,0 34 - 67,7 3 2093, 2182
Kalium 32,9 mg 35,0 27,7 - 36 3 2093, 2182
Calcium 10,3 mg 11,0 8,8 - 11 3 2093, 2182
Magnesium 9,53 mg 11,0 6,6 - 11 3 2093, 2182
Jern 0,155 mg 0,17 0,115 - 0,18 3 2093, 2182
Kobber 0,0454 mg 0,05 0,0363 - 0,05 3 2093, 2182
Zink 0,147 mg 0,16 0,11 - 0,17 3 2093, 2182
Mangan 0,0623 mg 0,07 0,037 - 0,08 3 2093, 2182
Krom 0 µg - 5 2 2182
Molybdæn 2,60 µg 2,6 2,6 - 2,6 2 2182
Selen 0 µg 0,0 - 0,5 3 2093, 2182
Fosfor 20,4 mg 23,0 14,3 - 24 3 2093, 2182
Chlorid 33,0 mg 1 2093
Jod 0,297 µg 0,89 - 5 3 2093, 2182
Nikkel 4,00 µg 4,0 4 - 4 2 2182
Kviksølv 0 µg - 0,1 2 2182
Arsen 0,300 µg 0,3 0,3 - 0,3 2 2182
Cadmium 0 µg - 0,1 2 2182
Bly 0 µg - 0,5 2 2182
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,867 g 2,6 - 2,6 3 2093, 2182
Glukose 0,0167 g 0,05 - 0,2 3 2093, 2182
Sum monosakkarider 0,883 g 1003
Laktose 0 g 0,0 - 0,2 3 2093, 2182
Maltose 0,223 g 0,3 0,07 - 0,3 3 2093, 2182
Sakkarose 1,19 g 1,5 0,56 - 1,5 3 2093, 2182
Sum disakkarider 1,41 g 1003
Sum sukkerarter 2,29 g 1003
Stivelse/Glykogen 1,43 g 1,5 1 - 1,8 3 2093, 2182
Uopløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,048 1,78 2093
C10:0 0,029 1,06 2093
C16:0 0,394 14,6 2093
C18:0 0,292 10,8 2093
C20:0 0,000 0,0 2093
C22:0 0,000 0,0 2093
C24:0 0,000 0,0 2093
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,010 0,386 2093
C18:1,n-7 0,047 1,73 2093
C18:1,n-9 1,453 54 2093
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,415 15,4 2093
C18:3,n-3 0,000 0,0 2093
C18:2,trans 0,000 0,0 2093
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,763 28,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,510 56,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,415 15,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 2,688 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,415 15,4 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 37 2182
Leucin 72 2182
Lysin 24 2182
Methionin 0 2182
Cystin 13 2182
Phenylalanin 56 2182
Tyrosin 33 2182
Threonin 29 2182
Tryptofan 10 2182
Valin 48 2182
Arginin 113 2182
Histidin 26 2182
Alanin 48 2182
Asparaginsyre 117 2182
Glutaminsyre 279 2182
Glycin 61 2182
Prolin 41 2182
Serin 43 2182
Hydroxyprolin 0 2182
Ornitin 0 2182
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,18 1 2093
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,960 1003
Massefylde 1,0 1 2093

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby