DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 169
Tomat, soltørret
Engelsk navn
Tomato, sun-dried
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1187 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1187 kJ 1003
Energi (kcal) 282 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 282 kcal 1003
Protein 14,1 g 1 1938
Protein fra Aminosyrer 10,6 g 1003
Protein, deklaration 14,1 g 1 1938
Kulhydrat difference 55,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 43,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 43,5 g 1003
Kostfibre 12,3 g 1938
Fedt 3,0 g 1 1938
Alkohol 0,0 g 1938
Salt deklaration 5,24 g 1 1003
Aske 12,6 g 1 1938
Tørstof 85,4 g 1 1938
Vand 14,6 g 1 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 87,3 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
beta-Caroten 524 µg 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,01000 α-TE
alfa-Tokoferol 0,01000 mg 1938
Thiamin (B1-vitamin) 0,528 mg 1 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,489 mg 1 1938
Niacinækvivalent 10,8 NE 1003
Niacin 9,05 mg 1 1938
B6-vitamin 0,332 mg 1 1938
Pantotensyre 2,09 mg 1 1938
Folat 68,0 µg 1 1938
Frit folat 0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 39,2 mg 1003
Ascorbinsyre 39,2 mg 1 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2100 mg 1 1938
Kalium 3430 mg 1 1938
Calcium 110 mg 1 1938
Magnesium 194 mg 1 1938
Jern 9,09 mg 1 1938
Kobber 1,42 mg 1 1938
Zink 1,99 mg 1 1938
Mangan 1,85 mg 1 1938
Selen 5,50 µg 1938
Fosfor 356 mg 1 1938
Jod 0,1000 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 37,6 g 1938
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,000 0,0 1938
C14:0 0,005 0,21 1938
C16:0 0,382 16 1938
C18:0 0,112 4,71 1938
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,013 0,547 1938
C18:1,n-9 0,558 23,4 1938
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,293 54,4 1938
C18:3,n-3 0,013 0,547 1938
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,499 21 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,571 24 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,306 54,9 1003
Sum fedtsyrer 2,376 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,013 0,547 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,293 54,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,258 1938
Isoleucin 339 150 1938
Leucin 519 230 1938
Lysin 519 230 1938
Methionin 122 54 1938
Cystin 183 81 1938
Phenylalanin 361 160 1938
Tyrosin 248 110 1938
Threonin 361 160 1938
Tryptofan 104 46 1938
Valin 361 160 1938
Arginin 339 150 1938
Histidin 215 95 1938
Alanin 406 180 1938
Asparaginsyre 1960 870 1938
Glutaminsyre 5190 2300 1938
Glycin 339 150 1938
Prolin 271 120 1938
Serin 384 170 1938
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 105 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby