DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1700
Risdrik, tilsat calcium
Engelsk navn
Rice drink, with added calcium
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 228 kJ 1003
Energi (kcal) 54 kcal 1003
Protein 0,1 g 0,065 0,0654 - 0,595 5 2093, 2182
Protein fra Aminosyrer 0,0 g 1003
Protein, deklaration 0,1 g 0,068 0,0687 - 0,625 5 2093, 2182
Kulhydrat difference 11,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 11,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 11,0 g 1003
Kostfibre 0,6 g 1003
Fedt 1,0 g 1,1 0,6 - 1,3 5 2093, 2182
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,10 g 5 1003
Aske 0,3 g 0,32 0,22 - 0,42 5 2093, 2182
Tørstof 12,9 g 12,98 11,6 - 14,7 5 2093, 2182
Vand 87,1 g 87,02 85,3 - 88,4 5 2093, 2182
Nitrogen 0,011 g 0,011 0,011 - 0,1 5 2093, 2182
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0,0 3 2093
beta-Caroten 0 µg - 5 2 2182
D-vitamin 1,000 µg 1 2132
E-vitamin 0,519 α-TE
alfa-Tokoferol 0,519 mg 0,488 0,36 - 0,71 5 2093, 2182
beta-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
gamma-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
delta-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
K1-vitamin 0 µg - 0,8 2 2182
Thiamin (B1-vitamin) 0,00800 mg 0,009 0,009 - 0,02 5 2093, 2182
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 0,0 0,0 - 0,01 5 2093, 2182
Niacinækvivalent 0,145 NE 1003
Niacin 0,145 mg 0,145 0,144 - 0,146 2 2182
B6-vitamin 0 mg 0,0 0,0 - 0,01 5 2093, 2182
Pantotensyre 0,0655 mg 0,065 0,0602 - 0,0711 4 2182
Biotin 0 µg - 1 2 2182
Folat 0,667 µg 2 - 5 3 2132, 2182
B12-vitamin 0,120 µg 0,12 0,12 - 0,12 2 2182
C-vitamin 0 mg - 0,5 2 2182
Cholin 2,10 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 41,4 mg 36,0 33,7 - 53,4 5 2093, 2182
Kalium 15,5 mg 13,4 13 - 20,8 5 2093, 2182
Calcium 78,6 mg 76,0 64 - 95 5 2093, 2182
Magnesium 4,75 mg 4,4 3,19 - 7,56 5 2093, 2182
Jern 0,208 mg 0,16 0,033 - 0,608 5 2093, 2182
Kobber 0,0222 mg 0,012 0,012 - 0,08 5 2093, 2182
Zink 0,0434 mg 0,034 0,029 - 0,084 5 2093, 2182
Mangan 0,0413 mg 0,031 0,02 - 0,094 5 2093, 2182
Krom 0 µg - 5 2 2182
Molybdæn 3,65 µg 3,65 3,5 - 3,8 2 2182
Selen 0 µg 0,0 0,0 - 0,5 5 2093, 2182
Fosfor 22,0 mg 14,0 7,12 - 53,5 5 2093, 2182
Chlorid 67,7 mg 58,0 50 - 95 3 2093
Jod 2,70 µg 1,13 0,76 - 6 5 2093, 2182
Nikkel 5,20 µg 5,2 4,6 - 5,8 2 2182
Kviksølv 0 µg - 0,1 2 2182
Arsen 2,20 µg 2,0 1,7 - 3 5 2093, 2182
Cadmium 0,200 µg 0,2 0,2 - 0,2 2 2182
Bly 0 µg - 0,5 2 2182
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,0460 g 0,0 0,0 - 0,2 5 2093, 2182
Glukose 1,95 g 2,4 0,18 - 3,91 5 2093, 2182
Sum monosakkarider 2,00 g 1003
Laktose 0,0700 g 0,07 0,07 - 0,2 5 2093, 2182
Maltose 2,94 g 2,4 2,06 - 5,4 5 2093, 2182
Sakkarose 0,0140 g 0,0 0,0 - 0,2 5 2093, 2182
Sum disakkarider 3,03 g 1003
Sum sukkerarter 5,03 g 1003
Stivelse/Glykogen 4,06 g 2,94 1,11 - 7,6 5 2093, 2182
Uopløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,6 g 0,56 0,5 - 0,62 2 2182
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 2093
C10:0 0,000 0,0 2093
C16:0 0,060 7,46 2093
C18:0 0,029 3,63 2093
C20:0 0,002 0,306 2093
C22:0 0,006 0,689 2093
C24:0 0,002 0,306 2093
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 2093
C18:1,n-7 0,011 1,37 2093
C18:1,n-9 0,328 40,8 2093
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,360 44,7 2093
C18:3,n-3 0,002 0,229 2093
C18:2,trans 0,003 0,421 2093
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,100 12,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,339 42,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,361 44,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,003 0,421 1003
Sum fedtsyrer 0,804 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,002 0,229 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,360 44,7 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 2182
Leucin 0 2182
Lysin 0 2182
Methionin 0 2182
Cystin 0 2182
Phenylalanin 0 2182
Tyrosin 0 2182
Threonin 0 2182
Tryptofan 0 2182
Valin 0 2182
Arginin 0 2182
Histidin 0 2182
Alanin 0 2182
Asparaginsyre 0 2182
Glutaminsyre 0 2182
Glycin 0 2182
Prolin 0 2182
Serin 0 2182
Hydroxyprolin 0 2182
Ornitin 0 2182
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,95 1 2093
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,820 1 1003
Massefylde 1,0 3 2093

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby