DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1701
Havredrik, tilsat calcium
Engelsk navn
Oat drink, with added calcium
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 165 kJ 1003
Energi (kcal) 39 kcal 1003
Protein 0,2 g 0,524 - 0,583 3 2093, 2182
Protein fra Aminosyrer 0,1 g 1003
Protein, deklaration 0,2 g 0,562 - 0,625 3 2093, 2182
Kulhydrat difference 6,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 6,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 6,4 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1003
Fedt 1,4 g 1,4 1,3 - 1,6 3 2093, 2182
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,08 g 3 1003
Aske 0,5 g 0,5 0,5 - 0,51 3 2093, 2182
Tørstof 8,5 g 7,94 7,88 - 9,8 3 2093, 2182
Vand 91,5 g 92,06 90,2 - 92,1 3 2093, 2182
Nitrogen 0,030 g 0,09 - 0,1 3 2093, 2182
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 2093
beta-Caroten 0 µg - 5 2 2182
D-vitamin 1,10 µg 1 2135
E-vitamin 0,559 α-TE
alfa-Tokoferol 0,559 mg 0,44 0,436 - 0,8 3 2093, 2182
beta-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
gamma-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
delta-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
K1-vitamin 0 µg - 0,8 2 2182
Thiamin (B1-vitamin) 0,0110 mg 0,033 - 0,033 3 2093, 2182
Riboflavin (B2-vitamin) 0,00300 mg 0,009 - 0,01 3 2093, 2182
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg - 0,1 2 2182
B6-vitamin 0 mg 0,0 - 0,01 3 2093, 2182
Pantotensyre 0,0629 mg 0,062 0,0601 - 0,0657 4 2182
Biotin 1,85 µg 1,85 1,7 - 2 2 2182
Folat 0 µg - 5 2 2182
B12-vitamin 0,01000 µg 0,01 0,01 - 0,01 2 2182
C-vitamin 0 mg - 0,5 2 2182
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 33,0 mg 33,0 31,9 - 34 3 2093, 2182
Kalium 30,6 mg 30,0 30 - 31,9 3 2093, 2182
Calcium 112 mg 110,0 100 - 126 3 2093, 2182
Magnesium 9,90 mg 9,8 9,7 - 10,2 3 2093, 2182
Jern 0,376 mg 0,35 0,34 - 0,437 3 2093, 2182
Kobber 0,0112 mg 0,0335 - 0,0335 3 2093, 2182
Zink 0,102 mg 0,11 0,076 - 0,12 3 2093, 2182
Mangan 0,0853 mg 0,08 0,07 - 0,106 3 2093, 2182
Krom 0 µg - 5 2 2182
Molybdæn 11,5 µg 11,5 11 - 12 2 2182
Selen 0 µg 0,0 - 0,5 3 2093, 2182
Fosfor 11,8 mg 9,5 9,1 - 16,9 3 2093, 2182
Chlorid 60,0 mg 1 2093
Jod 1,97 µg 5,9 - 5,9 3 2093, 2182
Nikkel 14,5 µg 14,5 14 - 15 2 2182
Kviksølv 0 µg - 0,1 2 2182
Arsen 0,450 µg 0,45 0,4 - 0,5 2 2182
Cadmium 0,250 µg 0,25 0,2 - 0,3 2 2182
Bly 0 µg - 0,5 2 2182
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,0800 g 0,24 - 0,24 3 2093, 2182
Glukose 2,04 g 1,5 1,5 - 3,12 3 2093, 2182
Sum monosakkarider 2,12 g 1003
Laktose 0 g - 0,1 3 2093, 2182
Maltose 0,810 g 1,0 0,43 - 1 3 2093, 2182
Sakkarose 0,0467 g 0,14 - 0,2 3 2093, 2182
Sum disakkarider 0,857 g 1003
Sum sukkerarter 2,98 g 1003
Stivelse/Glykogen 2,64 g 3,1 1,71 - 3,1 3 2093, 2182
Uopløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 2093
C10:0 0,000 0,0 2093
C16:0 0,115 9,76 2093
C18:0 0,037 3,18 2093
C20:0 0,002 0,207 2093
C22:0 0,007 0,623 2093
C24:0 0,003 0,277 2093
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 2093
C18:1,n-7 0,014 1,17 2093
C18:1,n-9 0,342 29 2093
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,651 55,4 2093
C18:3,n-3 0,003 0,277 2093
C18:2,trans 0,000 0,0 2093
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,165 14 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,356 30,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,654 55,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 1,175 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,003 0,277 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,651 55,4 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 2182
Leucin 20 2182
Lysin 0 2182
Methionin 0 2182
Cystin 16 2182
Phenylalanin 0 2182
Tyrosin 0 2182
Threonin 10 2182
Tryptofan 0 2182
Valin 9 2182
Arginin 14 2182
Histidin 0 2182
Alanin 0 2182
Asparaginsyre 28 2182
Glutaminsyre 61 2182
Glycin 0 2182
Prolin 0 2182
Serin 8 2182
Hydroxyprolin 0 2182
Ornitin 0 2182
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,83 1 2093
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,820 1 1003
Massefylde 1,0 1 2093

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby