DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1702
Sojadrik, tilsat calcium
Engelsk navn
Soymilk, with added calcium
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,71 2 2093
FCF 0,820 1
Massefylde 1014,9 2 2093
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 190 kJ 1003
Energi, kcal 45 kcal 1003
Nitrogen, total 0,579 g 0,5785 0,569 - 0,588 2 2093
Protein, videnskabelig 3,3 g 3,303235 3,24 - 3,35 2 2093
Protein, deklaration 3,6 g 3,615625 3,55 - 3,67 2 2093
Kulhydrat, difference 3,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 3,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 3,3 g 1003
Kostfibre 0,3 g 0,315 0,2 - 0,43 2 2093
Fedt, total 1,9 g 1,9 1,6 - 2,2 2 2093
Alkohol 0,0 g 1 1655
Aske 0,6 g 0,605 0,5 - 0,71 2 2093
Tørstof 9,7 g 9,7 9 - 10,4 2 2093
Vand 90,3 g 90,3 89,6 - 91 2 2093
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0 2 2093
E-vitamin 0,195 α-TE
alfa-tokoferol 0,195 mg 0,195 0,19 - 0,2 2 2093
B1-vitamin 0,0360 mg 0,036 0,026 - 0,046 2 2093
B2-vitamin, riboflavin 0,0175 mg 0,0175 0,014 - 0,021 2 2093
B6-vitamin 0,0595 mg 0,0595 0,032 - 0,087 2 2093
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 64,5 mg 64,5 60 - 69 2 2093
Natrium, Na 46,9 mg 46,9 42,2 - 51,6 2 2093
Kalium, K 135 mg 134,5 106 - 163 2 2093
Calcium, Ca 74,5 mg 74,5 49 - 100 2 2093
Magnesium, Mg 22,1 mg 22,1 17,4 - 26,8 2 2093
Fosfor, P 41,5 mg 41,45 37,9 - 45 2 2093
Jern, Fe 0,501 mg 0,501 0,398 - 0,604 2 2093
Kobber, Cu 0,115 mg 0,115 0,102 - 0,128 2 2093
Zink, Zn 0,276 mg 0,2765 0,209 - 0,344 2 2093
Jod, I 9,35 µg 9,35 9,2 - 9,5 2 2093
Mangan, Mn 0,187 mg 0,187 0,179 - 0,195 2 2093
Selen, Se 0 µg 0 2 2093
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,730 g 0,73 0,38 - 1,08 2 2093
Glukose 0,830 g 0,83 0,46 - 1,2 2 2093
Monosaccharider, total 1,56 g 1003
Laktose 0 g 0 2 2093
Maltose 0,610 g 0,61 0 - 1,22 2 2093
Sakkarose 0,645 g 0,645 0,63 - 0,66 2 2093
Disaccharider, total 1,25 g 1003
Sukkerarter, total 2,82 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 2093
C10:0 0,000 2093
C16:0 0,192 2093
C18:0 0,074 2093
C20:0 0,005 2093
C22:0 0,007 2093
C24:0 0,000 2093
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 2093
C18:1,n-9 0,315 2093
C18:1,n-7 0,027 2093
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,945 2093
C18:3,n-3 (ALA) 0,147 2093
C18:2,trans 0,000 2093

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby