DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1703
Hvedebrød, bolle, italiensk type, detailbageri
Engelsk navn
Rolls, italien type, retail bakery
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1088 kJ 1003
Energi (kcal) 257 kcal 1003
Protein 9,0 g 9,177 7,8 - 10 5 1257
Protein fra Aminosyrer 8,0 g 1003
Protein, deklaration 9,9 g 10,06 8,56 - 11 5 1257
Kulhydrat difference 50,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 47,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 46,8 g 1003
Kostfibre 3,1 g 3,0 2,9 - 3,3 5 1257
Fedt 2,7 g 2,1 1,3 - 4,8 5 1257
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 1,33 g 5 1003
Aske 1,9 g 1,74 1,27 - 2,76 5 1257
Tørstof 64,4 g 64,0 60,8 - 68,4 5 1257
Vand 35,6 g 36,0 31,6 - 39,2 5 1257
Nitrogen 1,582 g 1,61 1,37 - 1,77 5 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,163 mg 0,169 0,115 - 0,186 5 1257
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0558 mg 0,056 0,043 - 0,066 5 1257
Niacinækvivalent 1,58 NE 1003
B6-vitamin 0,0756 mg 0,076 0,055 - 0,109 5 1257
Folat 29,8 µg 32,0 25 - 33 5 1257
B12-vitamin 0 µg T 677.0
Cholin 14,6 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 531 mg 499,0 344 - 830 5 1257
Kalium 146 mg 150,0 123 - 175 5 1257
Calcium 35,9 mg 28,3 23,7 - 51,8 5 1257
Magnesium 23,6 mg 21,4 20 - 31,7 5 1257
Jern 1,02 mg 1,02 0,91 - 1,14 5 1257
Kobber 0,140 mg 0,14 0,11 - 0,17 5 1257
Zink 0,738 mg 0,69 0,63 - 0,88 5 1257
Selen 4,71 µg 4,1 1,7 - 9,6 7 T 677.0
Fosfor 104 mg 101,0 84,3 - 142 5 1257
Chlorid 928 mg 860,0 580 - 1440 5 1257
Jod 19,4 µg 24,5 0,9 - 41 12 T 677.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 44,7 g 44,3 42,7 - 48,5 5 1257
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 T 816.0
C10:0 0,000 0,0 T 816.0
C12:0 0,000 0,0 T 816.0
C14:0 0,000 0,0 T 816.0
C16:0 0,508 21 T 816.0
C18:0 0,054 2,21 T 816.0
C20:0 0,000 0,0 T 816.0
C22:0 0,000 0,0 T 816.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,023 0,948 T 816.0
C18:1,n-7 0,045 1,84 T 816.0
C18:1,n-9 0,795 32,9 T 816.0
C20:1,n-11 0,005 0,221 T 816.0
C18:1,trans 0,000 0,0 T 816.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,916 37,9 T 816.0
C18:3,n-3 0,069 2,87 T 816.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,561 23,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,868 35,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,986 40,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 2,415 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,069 2,87 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,916 37,9 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 396 250 T 861.0
Leucin 680 430 T 861.0
Lysin 221 140 T 861.0
Methionin 147 93 T 861.0
Cystin 174 110 T 861.0
Phenylalanin 475 300 T 861.0
Tyrosin 221 140 T 861.0
Threonin 269 170 T 861.0
Tryptofan 95 60 T 861.0
Valin 459 290 T 861.0
Arginin 364 230 T 861.0
Histidin 206 130 T 861.0
Alanin 301 190 T 861.0
Asparaginsyre 443 280 T 861.0
Glutaminsyre 2910 1840 T 861.0
Glycin 380 240 T 861.0
Prolin 1040 660 T 861.0
Serin 475 300 T 861.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,901 T 816.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby