DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1718
Kylling, inderfilet, kød, i lage, rå
Engelsk navn
Chicken, inner fillet, meat only, in brine, raw
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1
FCF 0,792 T 795
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 0 kJ 1003
Energi, kcal 0 kcal 1003
Tilsat sukker 1,0 g 1 1298
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Alkohol 0,0 g 1 1655
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 3,67 NE 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 T 795
C6:0 T 795
C8:0 T 795
C10:0 T 795
C12:0 T 795
C14:0 T 795
C16:0 T 795
C17:0 T 795
C18:0 T 795
C20:0 T 795
C22:0 T 795
C24:0 T 795
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 T 795
C16:1,n-7 T 795
C18:1,n-9 T 795
C18:1,n-7 T 795
C20:1,n-11 T 795
C22:1,n-9 T 795
C22:1,n-11 T 795
C24:1,n-9 T 795
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 T 795
C18:3,n-3 (ALA) T 795
C18:4,n-3 T 795
C20:2,n-6 T 795
C20:3,n-3 T 795
C20:3,n-6 T 795
C20:5,n-3 (EPA) T 795
C22:5,n-3 T 795
C22:6,n-3 (DHA) T 795
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer T 795
Sum mættede 0,000 1003
Sum monoumættede 0,000 1003
Sum polyumættede 0,000 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 990 290 T 795
Leucin 1510 440 T 795
Lysin 1920 560 T 795
Methionin 550 160 T 795
Cystin 140 40 T 795
Phenylalanin 790 230 T 795
Tyrosin 650 190 T 795
Threonin 860 250 T 795
Tryptofan 220 65 T 795
Valin 1130 330 T 795
Arginin 1370 400 T 795
Histidin 550 160 T 795
Alanin 1270 370 T 795
Asparaginsyre 1880 550 T 795
Glutaminsyre 2840 830 T 795
Glycin 1200 350 T 795
Prolin 960 280 T 795
Serin 860 250 T 795

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby