DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1718
Kylling, inderfilet, kød, i lage, rå
Engelsk navn
Chicken, inner fillet, meat only, in brine, raw
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 1
FCF 0,792
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 0 kJ 1003
Energi, kcal 0 kcal 1003
Tilsat sukker 1,0 g 1 1298
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Alkohol 0,0 g 1 1655
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 3,67 NE 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0
C6:0
C8:0
C10:0
C12:0
C14:0
C16:0
C17:0
C18:0
C20:0
C22:0
C24:0
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5
C16:1,n-7
C18:1,n-9
C18:1,n-7
C20:1,n-11
C22:1,n-9
C22:1,n-11
C24:1,n-9
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6
C18:3,n-3 (ALA)
C18:4,n-3
C20:2,n-6
C20:3,n-3
C20:3,n-6
C20:5,n-3 (EPA)
C22:5,n-3
C22:6,n-3 (DHA) 0,031
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer
Sum mættede 0,000 1003
Sum monoumættede 0,000 1003
Sum polyumættede 0,000 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 990 290
Leucin 1510 440
Lysin 1920 560
Methionin 550 160
Cystin 140 40
Phenylalanin 790 230
Tyrosin 650 190
Threonin 860 250
Tryptofan 220 65
Valin 1130 330
Arginin 1370 400
Histidin 550 160
Alanin 1270 370
Asparaginsyre 1880 550
Glutaminsyre 2840 830
Glycin 1200 350
Prolin 960 280
Serin 860 250

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby