Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1718
Kylling, inderfilet, kød, i lage, rå
Engelsk navn
Chicken, inner fillet, meat only, in brine, raw
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,792 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 376 kJ 1003
Energi, kcal 90 kcal 1003
total-N 3,227 g 3,230 3,20 - 3,25 3 2125
Protein, total 20,0 g 20,0 19,9 - 20,2 3 2125
Protein, deklaration 20,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 1,0 g 1298
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 1,0 g 0,9 0,76 - 1,3 3 2125
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1,4 1,17 - 1,40 3 2125
Tørstof 22,3 g 22,3 21,4 - 23,3 3 2125
Vand 77,7 g 77,7 76,700 - 78,600 3 2125
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 3,50 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 258 mg 260 209 - 305 3 2125
Natrium, Na 183 mg 196 131 - 222 3 2125
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 T 795
C6:0 0,000 0,00 T 795
C8:0 0,000 0,00 T 795
C10:0 0,000 0,00 T 795
C12:0 0,000 0,00 T 795
C14:0 0,004 0,51 T 795
C16:0 0,119 15,3 T 795
C17:0 0,002 0,20 T 795
C18:0 0,045 5,73 T 795
C20:0 0,001 0,17 T 795
C22:0 0,000 0,00 T 795
C24:0 0,000 0,00 T 795
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 T 795
C16:1,n-7 0,018 2,30 T 795
C18:1,n-9 0,311 39,9 T 795
C18:1,n-7 0,000 0,00 T 795
C20:1,n-11 0,005 0,69 T 795
C22:1,n-9 0,000 0,00 T 795
C22:1,n-11 0,000 0,00 T 795
C24:1,n-9 0,000 0,00 T 795
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,210 27,0 T 795
C18:3,n-3 0,038 4,88 T 795
C18:4,n-3 0,000 0,04 T 795
C20:2,n-6 0,002 0,26 T 795
C20:3,n-3 0,000 0,00 T 795
C20:3,n-6 0,002 0,22 T 795
C20:5,n-3 0,002 0,22 T 795
C22:5,n-3 0,004 0,47 T 795
C22:6,n-3 0,005 0,69 T 795
Andre fedtsyrer 0,011 1,39 T 795
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,171 22,0 1003
Sum monoumættede 0,334 42,9 1003
Sum polyumættede 0,263 33,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,779 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,049 6,29 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,212 27,2 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 936 290 T 795
Leucin 1420 440 T 795
Lysin 1810 560 T 795
Methionin 516 160 T 795
Cystin 129 40 T 795
Phenylalanin 742 230 T 795
Tyrosin 613 190 T 795
Threonin 807 250 T 795
Tryptofan 210 65 T 795
Valin 1070 330 T 795
Arginin 1290 400 T 795
Histidin 516 160 T 795
Alanin 1190 370 T 795
Asparaginsyre 1780 550 T 795
Glutaminsyre 2680 830 T 795
Glycin 1130 350 T 795
Prolin 904 280 T 795
Serin 807 250 T 795

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby