Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1719
Kylling, brystfilet, kød, i lage, rå
Engelsk navn
Chicken, breast fillet, meat only, in brine, raw
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,792 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 412 kJ 1003
Energi, kcal 98 kcal 1003
total-N 3,195 g 3,195 3,08 - 3,37 6 2125
Protein, total 20,0 g 20,0 19,250 - 21,063 6 2125
Protein, deklaration 20,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,6 g 1003
Tilsat sukker 1,0 g 1298
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 1,7 g 1,7 1,2 - 2,1 6 2125
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g 1,5 1,36 - 2,16 6 2125
Tørstof 23,9 g 23,7 22,9 - 25,6 6 2125
Vand 76,1 g 76,3 74,400 - 77,100 6 2125
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 3,47 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 445 mg 398 305 - 708 6 2125
Natrium, Na 307 mg 276 207 - 511 6 2125
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 T 795
C6:0 0,000 0,00 T 795
C8:0 0,000 0,00 T 795
C10:0 0,000 0,00 T 795
C12:0 0,000 0,00 T 795
C14:0 0,007 0,51 T 795
C16:0 0,207 15,3 T 795
C17:0 0,003 0,20 T 795
C18:0 0,077 5,73 T 795
C20:0 0,002 0,17 T 795
C22:0 0,000 0,00 T 795
C24:0 0,000 0,00 T 795
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 T 795
C16:1,n-7 0,031 2,30 T 795
C18:1,n-9 0,537 39,9 T 795
C18:1,n-7 0,000 0,00 T 795
C20:1,n-11 0,009 0,69 T 795
C22:1,n-9 0,000 0,00 T 795
C22:1,n-11 0,000 0,00 T 795
C24:1,n-9 0,000 0,00 T 795
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,363 27,0 T 795
C18:3,n-3 0,066 4,88 T 795
C18:4,n-3 0,001 0,04 T 795
C20:2,n-6 0,004 0,26 T 795
C20:3,n-3 0,000 0,00 T 795
C20:3,n-6 0,003 0,22 T 795
C20:5,n-3 0,003 0,22 T 795
C22:5,n-3 0,006 0,47 T 795
C22:6,n-3 0,009 0,69 T 795
Andre fedtsyrer 0,019 1,39 T 795
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,296 22,0 1003
Sum monoumættede 0,577 42,8 1003
Sum polyumættede 0,455 33,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,35 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,085 6,31 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,367 27,2 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 927 290 T 795
Leucin 1410 440 T 795
Lysin 1790 560 T 795
Methionin 511 160 T 795
Cystin 128 40 T 795
Phenylalanin 735 230 T 795
Tyrosin 607 190 T 795
Threonin 799 250 T 795
Tryptofan 208 65 T 795
Valin 1050 330 T 795
Arginin 1280 400 T 795
Histidin 511 160 T 795
Alanin 1180 370 T 795
Asparaginsyre 1760 550 T 795
Glutaminsyre 2650 830 T 795
Glycin 1120 350 T 795
Prolin 895 280 T 795
Serin 799 250 T 795

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby