Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1720
Frikadelle, stegt, industrifremstillet
Engelsk navn
Meat balls, fried, industrially produced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,792 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 909 kJ 1003
Energi, kcal 217 kcal 1003
total-N 2,142 g 2,185 1,63 - 2,48 6 2125
Protein, total 13,4 g 13,7 10,188 - 15,500 6 2125
Protein, deklaration 13,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 9,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 9,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 9,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1298
Kostfiber 0,2 g 2125
Fedt, total 14,2 g 16,0 4,1 - 20,8 6 2125
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 2,5 1,83 - 3,27 6 2125
Tørstof 39,4 g 39,8 33,1 - 48,1 6 2125
Vand 60,6 g 60,2 51,900 - 66,900 6 2125
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 2,43 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1168 mg 1162 746 - 1701 6 2125
Natrium, Na 717 mg 764 499 - 907 6 2125
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,007 0,06 T 1076
C12:0 0,019 0,16 T 1076
C14:0 0,190 1,69 T 1076
C16:0 2,74 24,3 T 1076
C18:0 1,41 12,5 T 1076
C20:0 0,023 0,20 T 1076
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,003 0,02 T 1076
C16:1,n-7 0,378 3,37 T 1076
C18:1,n-9 4,43 39,4 T 1076
C18:1,n-7 0,385 3,43 T 1076
C20:1,n-11 0,092 0,82 T 1076
C18:1,trans n-9 0,060 0,53 T 1076
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,16 10,3 T 1076
C18:3,n-3 0,121 1,08 T 1076
Andre fedtsyrer 0,222 1,98 T 1076
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 4,38 39,0 1003
Sum monoumættede 5,29 47,1 1003
Sum polyumættede 1,28 11,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,060 0,53 1003
Fedtsyrer, total 11,2 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,121 1,08 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,16 10,3 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 664 310 T 779
Leucin 1010 470 T 779
Lysin 1200 560 T 779
Methionin 343 160 T 779
Cystin 90 42 T 779
Phenylalanin 493 230 T 779
Tyrosin 450 210 T 779
Threonin 578 270 T 779
Tryptofan 146 68 T 779
Valin 728 340 T 779
Arginin 793 370 T 779
Histidin 514 240 T 779
Alanin 771 360 T 779
Asparaginsyre 1200 560 T 779
Glutaminsyre 1780 830 T 779
Glycin 621 290 T 779
Prolin 493 230 T 779
Serin 536 250 T 779

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby