DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1720
Frikadelle, stegt, industrifremstillet
Engelsk navn
Meat balls, fried, industrially produced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 1
FCF 0,940
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2 kJ 1003
Energi, kcal 0 kcal 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1 1298
Kostfibre 0,2 g 1 2125
Alkohol 0,0 g 1 1655
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 3,83 NE 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0
C12:0
C14:0
C16:0
C18:0
C20:0
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5
C16:1,n-7
C18:1,n-9
C18:1,n-7
C20:1,n-11
C18:1,trans
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6
C18:3,n-3 (ALA) 0,161
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer
Sum mættede 0,000 1003
Sum monoumættede 0,000 1003
Sum polyumættede 0,000 1003
Transfedtsyrer, total 0,000 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1030 310
Leucin 1560 470
Lysin 1850 560
Methionin 530 160
Cystin 140 42
Phenylalanin 760 230
Tyrosin 700 210
Threonin 890 270
Tryptofan 230 68
Valin 1130 340
Arginin 1230 370
Histidin 790 240
Alanin 1190 360
Asparaginsyre 1850 560
Glutaminsyre 2750 830
Glycin 960 290
Prolin 760 230
Serin 830 250

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby