DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1748
Riskiks/riskage, poppede brune ris
Engelsk navn
Rice cake/cracker, puffed brown rice, plain
Taxonomisk navn
Oryza sativa L.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 205 kJ 1003
Energi (kcal) 50 kcal 1003
Protein 8,2 g 10 2132
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat -4,2 g 1003
Kostfibre 4,2 g 2132
Fedt 2,8 g 10 2132
Alkohol 0,0 g 2132
Salt deklaration 0,41 g 1003
Aske 1,7 g 10 2132
Vand 5,8 g 10 2132
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2132
E-vitamin 0,620 α-TE
alfa-Tokoferol 0,620 mg 2132
K1-vitamin 1,90 µg 2132
Thiamin (B1-vitamin) 0,0610 mg 1003
Thiamin 0,0610 mg 9 2132
Riboflavin (B2-vitamin) 0,165 mg 8 2132
Niacinækvivalent 7,81 NE 1003
Niacin 7,81 mg 7 2132
B6-vitamin 0,150 mg 2 2132
Pantothensyre 1,000 mg 2 2132
Folat 21,0 µg 2132
B12-vitamin 0 µg 2 2132
C-vitamin 0 mg 4 2132
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 166 mg 2132
Kalium 290 mg 6 2132
Calcium 11,0 mg 9 2132
Magnesium 131 mg 2 2132
Jern 1,49 mg 9 2132
Kobber 0,445 mg 2 2132
Zink 3,00 mg 2 2132
Mangan 3,73 mg 1 2132
Selen 24,6 µg 2132
Fosfor 360 mg 2 2132
Fluor 0 µg 2132
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,890 g 2132
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2132
C6:0 0,000 0 2132
C8:0 0,000 0 2132
C10:0 0,000 0 2132
C12:0 0,000 0 2132
C14:0 0,010 1,85 2132
C16:0 0,480 88,8 2132
C18:0 0,050 9,25 2132
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C20:5,n-3 0,000 0 2132
C22:5,n-3 0,000 0 2132
C22:6,n-3 0,000 0 2132
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,540 100 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,030 2132
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum fedtsyrer 0,540 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 2132
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 2132
Leucin 1 2132
Lysin 0 2132
Methionin 0 2132
Cystin 0 2132
Phenylalanin 0 2132
Tyrosin 0 2132
Threonin 0 2132
Tryptofan 0 2132
Valin 0 2132
Arginin 1 2132
Histidin 0 2132
Alanin 0 2132
Asparaginsyre 1 2132
Glutaminsyre 2 2132
Glycin 0 2132
Prolin 0 2132
Serin 0 2132
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,193 1003

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby