DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1767
A38, acidophilus tykmælk af minimælk, 0,5% fedt
Engelsk navn
Milk, acidophilus cultured from skimmed milk, 0.5% fat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 178 kJ 1003
Energi (kcal) 42 kcal 1003
Protein 4,4 g 1 2092
Protein, deklaration 4,4 g 1 2092
Kulhydrat difference 4,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,9 g 1003
Fedt 0,6 g 1 2092
Aske 0,8 g 1 2092
Tørstof 10,7 g 1 2092
Vand 89,3 g 1 2092
Nitrogen 0,704 g 1 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
E-vitamin 0,0140 α-TE 1 2054
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,111 mg 1 2092
Niacinækvivalent 0,118 NE 1003
Niacin 0,118 mg 1 2092
B6-vitamin 0,0400 mg 1 2092
Pantothensyre 0,410 mg 1 2092
Biotin 1,50 µg 1 2092
B12-vitamin 0,370 µg 1 2092
C-vitamin 0 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 38,5 mg 1 2092
Kalium 148 mg 1 2092
Calcium 145 mg 1 2092
Magnesium 12,4 mg 1 2092
Jern 0,0270 mg 1 2092
Kobber 0,01000 mg 1 2092
Zink 0,520 mg 1 2092
Mangan 0,0560 mg 1 2092
Krom µg 1 2092
Selen 2,80 µg 1 2092
Fosfor 110 mg 1 2092
Chlorid 82,0 mg 1 2092
Jod 13,5 µg 1 2092
Nikkel 0,110 µg 1 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose g 1 2092
Galaktose g 1 2092
Glukose g 1 2092
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 3,40 g 1 2092
Sakkarose g 1 2092
Sum disakkarider 3,40 g 1003
Sum sukkerarter 3,40 g 1003
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 4 mg 1 2054
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby