DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1774
Brie, 11%
Engelsk navn
Cheese, Brie, 11%
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 737 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 737 kJ 1003
Energi (kcal) 176 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 176 kcal 1003
Protein 23,2 g 23,22 22,9 - 23,4 2 2092
Protein, deklaration 22,8 g 22,75 22,5 - 23 2 2092
Kulhydrat difference 1,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 8,6 g 8,565 8,12 - 9,01 2 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,50 g 2 1003
Aske 3,4 g 3,425 3,42 - 3,43 2 2092
Tørstof 36,7 g 36,69 36,1 - 37,2 2 2092
Vand 63,3 g 63,31 62,7 - 63,9 2 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 86,0 RE 1003
Retinol 86,0 µg 86,0 75 - 97 2 2092
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,141 µg 2 2054
E-vitamin 0,270 α-TE
alfa-Tokoferol 0,270 mg 0,27 0,27 - 0,27 2 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1 2092
Riboflavin (B2-vitamin) 0,378 mg 1 2092
Niacinækvivalent 0,670 NE 1003
Niacin 0,670 mg 1 2092
B6-vitamin 0,137 mg 1 2092
Pantotensyre 0,143 mg 1 2092
Biotin 3,50 µg 1 2092
B12-vitamin 0,900 µg 1 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 600 mg 599,5 577 - 622 2 2092
Kalium 125 mg 124,5 124 - 125 2 2092
Calcium 522 mg 521,5 518 - 525 2 2092
Magnesium 21,3 mg 21,25 21 - 21,5 2 2092
Jern 0,124 mg 0,124 0,123 - 0,125 2 2092
Kobber 0,0390 mg 0,039 0,037 - 0,041 2 2092
Zink 2,71 mg 2,705 2,68 - 2,73 2 2092
Mangan 0,0200 mg 0,02 0,019 - 0,021 2 2092
Krom 0,369 µg 0,369 0,3 - 0,438 2 2092
Selen 7,40 µg 7,4 6,8 - 8 2 2092
Fosfor 369 mg 369,0 363 - 375 2 2092
Chlorid 1100 mg 1100, 1040 - 1160 2 2092
Jod 11,9 µg 11,85 5,3 - 18,4 2 2092
Nikkel 1,24 µg 1,24 1,14 - 1,34 2 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,0620 g 0,124 - 0,124 2 2092
Galaktose 0 g - 0,1 2 2092
Glukose 0 g - 0,1 2 2092
Sum monosakkarider 0,0620 g 1003
Laktose 0 g - 0,1 2 2092
Sakkarose 0 g - 0,1 2 2092
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0,0620 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,155 1,98 2092
C6:0 0,128 1,64 2092
C8:0 0,086 1,1 2092
C10:0 0,212 2,72 2092
C12:0 0,263 3,37 2092
C14:0 0,880 11,2 2092
C15:0 0,095 1,22 2092
C16:0 2,465 31,5 2092
C18:0 0,865 11 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,079 1,01 2092
C16:1,n-7 0,130 1,67 2092
C18:1,n-7 0,073 0,942 2092
C18:1,n-9 1,650 21,1 2092
C18:1,trans 0,280 3,59 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,129 1,65 2092
C18:2,konjugeret 0,038 0,483 2092
C18:3,n-3 0,069 0,884 2092
C18:2,trans 0,061 0,788 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,141 1,8 2092
Sum mættede fedtsyrer 5,150 66 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,933 24,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,236 3,02 1003
Sum transfedtsyrer 0,342 4,38 1003
Sum fedtsyrer 7,802 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,069 0,884 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,129 1,65 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 30 mg 2 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,640 2092
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 15,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 2 2092
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,911 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby