DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1797
Havredrik, tilsat calcium og vitaminer
Engelsk navn
Oatmilk, with added calcium and vitamins
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 261 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 261 kJ 1003
Energi (kcal) 62 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 62 kcal 1003
Protein 0,8 g 0,757 0,757 - 0,757 2 2182
Protein fra Aminosyrer 0,7 g 1003
Protein, deklaration 0,8 g 0,812 0,812 - 0,812 2 2182
Kulhydrat difference 9,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 9,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 9,0 g 1003
Kostfibre 0,7 g 1003
Fedt 2,4 g 2,4 2,4 - 2,4 2 2182
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,10 g 2 1003
Aske 0,7 g 0,67 0,64 - 0,7 2 2182
Tørstof 13,6 g 13,58 13,5 - 13,6 2 2182
Vand 86,4 g 86,41 86,3 - 86,4 2 2182
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg - 5 2 2182
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,270 α-TE
alfa-Tokoferol 0,270 mg 0,27 0,259 - 0,281 2 2182
beta-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
gamma-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
delta-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
K1-vitamin 1,79 µg 1,785 1,77 - 1,8 2 2182
Thiamin (B1-vitamin) 0,0325 mg 0,032 0,032 - 0,033 2 2182
Riboflavin (B2-vitamin) 0,352 mg 0,352 0,351 - 0,353 2 2182
Niacinækvivalent 0,218 NE 1003
Niacin 0 mg - 0,1 2 2182
B6-vitamin 0,0132 mg 0,013 0,0129 - 0,0135 2 2182
Pantotensyre 0,0786 mg 0,078 0,0743 - 0,0829 4 2182
Biotin 2,50 µg 2,5 2,5 - 2,5 2 2182
Folat 0 µg - 5 2 2182
B12-vitamin 0,455 µg 0,455 0,45 - 0,46 2 2182
C-vitamin 0 mg - 0,5 2 2182
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 39,0 mg 39,0 39 - 39 2 2182
Kalium 80,5 mg 80,5 80 - 81 2 2182
Calcium 97,5 mg 97,5 97 - 98 2 2182
Magnesium 3,40 mg 3,4 3,4 - 3,4 2 2182
Jern 0,170 mg 0,17 0,16 - 0,18 2 2182
Kobber 0,0300 mg 0,03 0,03 - 0,03 2 2182
Zink 0,130 mg 0,13 0,13 - 0,13 2 2182
Mangan 0,0800 mg 0,08 0,08 - 0,08 2 2182
Krom 0 µg - 5 2 2182
Molybdæn 11,0 µg 11,0 11 - 11 2 2182
Selen 0,550 µg 0,55 0,5 - 0,6 2 2182
Fosfor 41,5 mg 41,5 41 - 42 2 2182
Jod 19,0 µg 19,0 19 - 19 2 2182
Nikkel 30,5 µg 30,5 30 - 31 2 2182
Kviksølv 0 µg - 0,1 2 2182
Arsen 0,200 µg 0,2 0,2 - 0,2 2 2182
Cadmium 0 µg - 0,1 2 2182
Bly 0 µg - 0,5 2 2182
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g - 0,2 2 2182
Glukose 0 g - 0,2 2 2182
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2182
Maltose 3,30 g 3,3 3,3 - 3,3 2 2182
Sakkarose 0 g - 0,2 2 2182
Sum disakkarider 3,30 g 1003
Sum sukkerarter 3,30 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 8,15 g 8,15 7,6 - 8,7 2 2182
Uopløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,7 g 0,715 0,7 - 0,73 2 2182
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,130 2182
Isoleucin 0 2182
Leucin 62 2182
Lysin 30 2182
Methionin 0 2182
Cystin 26 2182
Phenylalanin 47 2182
Tyrosin 33 2182
Threonin 30 2182
Tryptofan 13 2182
Valin 44 2182
Arginin 54 2182
Histidin 0 2182
Alanin 39 2182
Asparaginsyre 79 2182
Glutaminsyre 185 2182
Glycin 43 2182
Prolin 47 2182
Serin 48 2182
Hydroxyprolin 0 2182
Ornitin 0 2182
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 10 2182
Nitrogen-til-protein faktor 5,83 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby