DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1798
Mandeldrik, tilsat calcium
Engelsk navn
Almondmilk, with added calcium
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 117 kJ 1003
Energi (kcal) 28 kcal 1003
Protein 0,5 g 0,543 0,518 - 0,569 2 2182
Protein fra Aminosyrer 0,4 g 1003
Protein, deklaration 0,7 g 0,656 0,625 - 0,687 2 2182
Kulhydrat difference 2,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,3 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1003
Fedt 1,8 g 1,8 1,8 - 1,8 2 2182
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,10 g 2 1003
Aske 0,4 g 0,41 0,39 - 0,43 2 2182
Tørstof 5,2 g 5,195 5,16 - 5,23 2 2182
Vand 94,8 g 94,80 94,7 - 94,8 2 2182
Nitrogen 0,105 g 0,105 0,1 - 0,11 2 2182
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg - 5 2 2182
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,378 α-TE
alfa-Tokoferol 0,378 mg 0,377 0,373 - 0,382 2 2182
beta-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
gamma-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
delta-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
K1-vitamin 0 µg - 0,8 2 2182
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg - 0,015 2 2182
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0165 mg 0,016 0,0163 - 0,0166 2 2182
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg - 0,1 2 2182
B6-vitamin 0 mg - 0,01 2 2182
Pantotensyre 0,00688 mg 0,008 0,0073 - 0,0105 4 2182
Biotin 1,70 µg 1,7 1,7 - 1,7 2 2182
Folat 0 µg - 5 2 2182
B12-vitamin 0,0500 µg 0,05 0,05 - 0,05 2 2182
C-vitamin 0 mg - 0,5 2 2182
Cholin 3,10 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 38,0 mg 38,0 37 - 39 2 2182
Kalium 18,5 mg 18,5 18 - 19 2 2182
Calcium 97,5 mg 97,5 97 - 98 2 2182
Magnesium 11,5 mg 11,5 11 - 12 2 2182
Jern 0,310 mg 0,31 0,29 - 0,33 2 2182
Kobber 0,0250 mg 0,025 0,02 - 0,03 2 2182
Zink 0,0750 mg 0,075 0,07 - 0,08 2 2182
Mangan 0,0400 mg 0,04 0,03 - 0,05 2 2182
Krom 0 µg - 5 2 2182
Molybdæn 1,55 µg 1,55 1,4 - 1,7 2 2182
Selen 0 µg - 0,5 2 2182
Fosfor 11,0 mg 11,0 11 - 11 2 2182
Jod 5,00 µg 5,0 5 - 5 2 2182
Nikkel 2,65 µg 2,65 2,6 - 2,7 2 2182
Kviksølv 0 µg - 0,1 2 2182
Arsen 0,350 µg 0,35 0,3 - 0,4 2 2182
Cadmium 0,1000 µg 0,2 - 0,2 2 2182
Bly 0 µg - 0,5 2 2182
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g - 0,2 2 2182
Glukose 0 g - 0,2 2 2182
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2182
Maltose 0 g - 0,2 2 2182
Sakkarose 1,65 g 1,65 1,6 - 1,7 2 2182
Sum disakkarider 1,65 g 1003
Sum sukkerarter 1,65 g 1003
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2182
Uopløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 2182
Leucin 41 2182
Lysin 0 2182
Methionin 0 2182
Cystin 12 2182
Phenylalanin 16 2182
Tyrosin 0 2182
Threonin 16 2182
Tryptofan 0 2182
Valin 27 2182
Arginin 58 2182
Histidin 0 2182
Alanin 27 2182
Asparaginsyre 64 2182
Glutaminsyre 150 2182
Glycin 34 2182
Prolin 26 2182
Serin 25 2182
Hydroxyprolin 0 2182
Ornitin 0 2182
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2182
Nitrogen-til-protein faktor 5,18 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby