Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 18
Brombær, rå
Engelsk navn
Blackberry, raw
Taxonomisk navn
Rubus fructicosus L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 4
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 153 kJ 1003
Energi, kcal 37 kcal 1003
total-N 0,224 g 0,208 - 0,224 2 1825
Protein, total 1,4 g 1,300 - 1,400 2 1825
Protein, deklaration 1,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 7,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 4,3 g 4,3 - 4,3 2 1825
Fedt, total 1,0 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 0,4 - 0,4 2 1825
Tørstof 10,5 g 9,0 - 11,900 5 1825, 1878
Vand 89,5 g 88,100 - 91,000 5 1825, 1878
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 16,7 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 200 µg 170 - 230 2 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 5,50 α-TE 1003
alfa-tokoferol 5,50 mg 1 1034
B1-vitamin 0,017 mg 1 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,050 mg 0,047 - 0,052 3 1022
Niacin 0,700 NE 1003
niacin 0,500 mg 0,46 - 0,61 10 1018
B6-vitamin 0,050 mg 0,040 - 0,057 3 1025
Pantothensyre 0,250 mg 1344
Biotin 0,400 µg 1344
Folat 34,0 µg 1342
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 15,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 15,0 mg 6 - 24 25 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,00 mg 1,6 - 4,0 5 1058
Kalium, K 266 mg 207 - 330 5 1058
Calcium, Ca 27,0 mg 16,8 - 39 11 1015, 1030
Magnesium, Mg 23,0 mg 21,6 - 25,9 5 1058
Phosphor, P 37,0 mg 29,7 - 44,5 6 1015
Jern, Fe 0,550 mg 0,46 - 0,72 5 1043
Kobber, Cu 0,120 mg 1344
Zink, Zn 0,530 mg 0,42 - 0,64 3 1938
Jod, I 0,400 µg 0,25 - 0,55 4 1055
Mangan, Mn 0,646 mg 0,230 - 1,440 5 1938
Chrom, Cr 1,00 µg 1363
Selen, Se 0,100 µg 1363
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 0,030 mg 1496
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 2,33 g 2,50 1,9 - 2,6 3 1878
Glucose 2,17 g 2,30 1,7 - 2,5 3 1878
Monosaccharider, total 4,50 g 1003
Maltose 0 g 0 2 1878
Saccharose 0 g 0 3 1878
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 4,50 g 1003
Sorbitol 0 g 0 3 1878
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1344
Crude fibre 4,10 g 1342
Neutr.Det.Fibre (NDF) 4,53 g 4 1342
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 12 52 1027

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby