DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 18
Brombær, rå
Engelsk navn
Blackberry, raw
Taxonomisk navn
Rubus fructicosus L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 4
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 153 kJ 1003
Energi, kcal 37 kcal 1003
Nitrogen, total 0,224 g 0,208 - 0,224 2 1825
Protein, videnskabelig 1,4 g 1,3 - 1,4 2 1825
Protein, deklaration 1,4 g 1,3 - 1,4 2 1825
Kulhydrat, difference 7,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 3,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 4,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 4,3 g 4,3 - 4,3 2 1825
Fedt, total 1,0 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 0,4 - 0,4 2 1825
Tørstof 10,5 g 9 - 11,9 5 1825, 1878
Vand 89,5 g 88,1 - 91 5 1825, 1878
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 16,7 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 5,50 α-TE
alfa-tokoferol 5,50 mg 1 1034
B1-vitamin 0,0170 mg 1 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,0500 mg 0,047 - 0,052 3 1022
Niacinækvivalent 0,694 NE 1003
Niacin 0,500 mg 0,46 - 0,61 10 1018
B6-vitamin 0,0500 mg 0,04 - 0,057 3 1025
Pantothensyre 0,250 mg 1344
Biotin 0,400 µg 1344
Folat 34,0 µg 1342
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 15,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 15,0 mg 6 - 24 25 1017
beta-caroten 200 µg 170 - 230 2 1020
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,00 mg 1,6 - 4 5 1058
Kalium, K 266 mg 207 - 330 5 1058
Calcium, Ca 27,0 mg 16,8 - 39 11 1030, 1015
Magnesium, Mg 23,0 mg 21,6 - 25,9 5 1058
Fosfor, P 37,0 mg 29,7 - 44,5 6 1015
Jern, Fe 0,550 mg 0,46 - 0,72 5 1043
Kobber, Cu 0,120 mg 1344
Zink, Zn 0,530 mg 0,42 - 0,64 3 1938
Jod, I 0,400 µg 0,25 - 0,55 4 1055
Mangan, Mn 0,646 mg 0,23 - 1,44 5 1938
Chrom, Cr 1,000 µg 1363
Selen, Se 0,1000 µg 1363
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 0,0300 mg 1496
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,33 g 2,5 1,9 - 2,6 3 1878
Glukose 2,17 g 2,3 1,7 - 2,5 3 1878
Monosaccharider, total 4,50 g 1003
Maltose 0 g 0 2 1878
Sakkarose 0 g 0 3 1878
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, total 4,50 g 1003
Sorbitol 0 g 0 3 1878
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1344
Crude fibre 4,10 g 1342
Neutr.Det.Fibre (NDF) 4,53 g 4 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,800 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 12 52 1027

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby