DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1808
Baked beans (hvide bønner i tomatsauce)
Engelsk navn
Baked beans (white beans in tomato sauce)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 340 kJ 1003
Energi (kcal) 81 kcal 1003
Protein 3,7 g 3,722 3,69 - 3,74 2 2184
Protein fra Aminosyrer 3,7 g 1003
Protein, deklaration 4,4 g 4,406 4,37 - 4,43 2 2184
Kulhydrat difference 18,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 12,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 11,6 g 1003
Kostfibre 6,1 g 1003
Fedt 0,5 g 0,5 0,5 - 0,5 2 2184
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,56 g 2 1003
Aske 1,2 g 1,2 1,19 - 1,21 2 2184
Tørstof 23,8 g 23,84 23,8 - 23,8 2 2184
Vand 76,2 g 76,16 76,1 - 76,1 2 2184
Nitrogen 0,705 g 0,705 0,7 - 0,71 2 2184
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 7,37 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 44,2 µg 44,2 41,8 - 46,6 2 2184
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,220 α-TE
alfa-Tokoferol 0,220 mg 0,219 0,209 - 0,23 2 2184
beta-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2184
gamma-Tokoferol 0,823 mg 0,822 0,792 - 0,853 2 2184
delta-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2184
K1-vitamin 0 µg - 0,8 2 2184
Thiamin (B1-vitamin) 0,0474 mg 0,047 0,0466 - 0,0482 2 2184
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0606 mg 0,060 0,0597 - 0,0614 2 2184
Niacinækvivalent 1,16 NE 1003
Niacin 0,297 mg 0,296 0,288 - 0,305 2 2184
B6-vitamin 0,0466 mg 0,046 0,0455 - 0,0476 2 2184
Pantotensyre 0,0279 mg 0,027 0,0262 - 0,0296 4 2184
Biotin 3,70 µg 3,7 3,7 - 3,7 2 2184
Folat 10,7 µg 10,7 10,2 - 11,2 2 2184
C-vitamin 1,35 mg 1,345 1,29 - 1,4 2 2184
Cholin 31,5 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 225 mg 225,0 220 - 230 2 2184
Kalium 245 mg 245,0 240 - 250 2 2184
Calcium 40,5 mg 40,5 39 - 42 2 2184
Magnesium 27,5 mg 27,5 27 - 28 2 2184
Jern 1,30 mg 1,3 1,3 - 1,3 2 2184
Kobber 0,150 mg 0,15 0,15 - 0,15 2 2184
Zink 0,475 mg 0,475 0,47 - 0,48 2 2184
Mangan 0,315 mg 0,315 0,31 - 0,32 2 2184
Krom 0 µg - 5 2 2184
Molybdæn 14,5 µg 14,5 14 - 15 2 2184
Selen 1,30 µg 1,3 1,1 - 1,5 2 2184
Fosfor 77,5 mg 77,5 77 - 78 2 2184
Jod 0 µg - 5 2 2184
Nikkel 40,0 µg 40,0 40 - 40 2 2184
Kviksølv 0 µg - 0,1 2 2184
Arsen 0,200 µg 0,2 0,2 - 0,2 2 2184
Cadmium 0,300 µg 0,3 0,3 - 0,3 2 2184
Bly 0,400 µg 0,4 0,4 - 0,4 2 2184
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,20 g 1,2 1 - 1,4 2 2184
Galaktose 0 g - 0,2 2 2184
Glukose 0,650 g 0,65 0,6 - 0,7 2 2184
Sum monosakkarider 1,85 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2184
Maltose 0 g - 0,2 2 2184
Sakkarose 1,70 g 1,7 1,3 - 2,1 2 2184
Sum disakkarider 1,70 g 1003
Sum sukkerarter 3,55 g 1003
Stivelse/Glykogen 2,40 g 2,4 2,3 - 2,5 2 2184
Uopløselige kostfibre 4,2 g 4,24 4,13 - 4,35 2 2184
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 1,1 g 1,13 1,11 - 1,15 2 2184
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,7 g 0,735 0,65 - 0,82 2 2184
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 192 2184
Leucin 347 2184
Lysin 298 2184
Methionin 40 2184
Cystin 55 2184
Phenylalanin 256 2184
Tyrosin 153 2184
Threonin 231 2184
Tryptofan 52 2184
Valin 227 2184
Arginin 244 2184
Histidin 128 2184
Alanin 187 2184
Asparaginsyre 558 2184
Glutaminsyre 693 2184
Glycin 174 2184
Prolin 165 2184
Serin 284 2184
Hydroxyprolin 0 2184
Ornitin 0 2184
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 12 2184
Nitrogen-til-protein faktor 5,28 1 2178

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby