DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1820
Majs, dybfrost
Engelsk navn
Sweet corn kernels, frozen
Taxonomisk navn
Zea mays (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 341 kJ 1003
Energi (kcal) 81 kcal 1003
Protein 3,3 g 3,25 3,18 - 3,31 2 2183
Protein fra Aminosyrer 2,5 g 1003
Protein, deklaration 3,3 g 3,25 3,18 - 3,31 2 2183
Kulhydrat difference 15,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 10,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 10,2 g 1003
Kostfibre 5,3 g 1003
Fedt 1,9 g 1,9 1,9 - 1,9 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 2 1003
Aske 0,5 g 0,5 0,49 - 0,51 2 2183
Tørstof 21,1 g 21,08 21 - 21,1 2 2183
Vand 78,9 g 78,92 78,8 - 78,9 2 2183
Nitrogen 0,520 g 0,52 0,51 - 0,53 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,08 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 12,5 µg 12,45 12,4 - 12,5 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,112 α-TE
alfa-Tokoferol 0,112 mg 0,112 0,11 - 0,114 2 2183
K1-vitamin 0 µg - 0,8 2 2183
Thiamin (B1-vitamin) 0,0655 mg 0,065 0,065 - 0,066 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0513 mg 0,051 0,0484 - 0,0542 2 2183
Niacinækvivalent 1,86 NE 1003
Niacin 1,47 mg 1,47 1,44 - 1,5 2 2183
B6-vitamin 0,103 mg 0,103 0,101 - 0,105 2 2183
Pantotensyre 0,162 mg 0,161 0,154 - 0,169 4 2183
Biotin 5,44 µg 5,435 5,29 - 5,58 2 2183
Folat 40,2 µg 40,2 39,9 - 40,5 2 2183
C-vitamin 4,41 mg 4,405 4,36 - 4,45 2 2183
Cholin 23,0 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,10 mg 1,1 1,1 - 1,1 2 2183
Kalium 220 mg 220,0 220 - 220 2 2183
Calcium 5,55 mg 5,55 5,5 - 5,6 2 2183
Magnesium 22,5 mg 22,5 22 - 23 2 2183
Jern 0,340 mg 0,34 0,33 - 0,35 2 2183
Kobber 0,0355 mg 0,035 0,035 - 0,036 2 2183
Zink 0,455 mg 0,455 0,44 - 0,47 2 2183
Mangan 0,125 mg 0,125 0,12 - 0,13 2 2183
Krom 0 µg - 2 2 2183
Molybdæn 0,00375 µg 0,003 0,0037 - 0,0038 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 65,0 mg 65,0 62 - 68 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g - 0,2 2 2183
Glukose 0 g - 0,2 2 2183
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 5,85 g 5,85 5,8 - 5,9 2 2183
Sum disakkarider 5,85 g 1003
Sum sukkerarter 5,85 g 1003
Stivelse/Glykogen 5,75 g 5,75 5,6 - 5,9 2 2183
Uopløselige kostfibre 3,6 g 3,6 3,5 - 3,7 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,9 g 0,95 0,9 - 1 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,7 g 0,7 0,6 - 0,8 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 92 2183
Leucin 330 2183
Lysin 122 2183
Methionin 69 2183
Cystin 58 2183
Phenylalanin 134 2183
Tyrosin 117 2183
Threonin 114 2183
Tryptofan 23 2183
Valin 151 2183
Arginin 130 2183
Histidin 79 2183
Alanin 295 2183
Asparaginsyre 207 2183
Glutaminsyre 539 2183
Glycin 120 2183
Prolin 241 2183
Serin 149 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 9 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby