DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1823
Blomkål, dybfrost
Engelsk navn
Cauliflower, frozen
Taxonomisk navn
Brassica oleracea var. botrytis (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 48 kJ 1003
Energi (kcal) 12 kcal 1003
Protein 1,2 g 1,187 1,18 - 1,18 2 2183
Protein fra Aminosyrer 0,9 g 1003
Protein, deklaration 1,2 g 1,187 1,18 - 1,18 2 2183
Kulhydrat difference 2,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,6 g 1003
Kostfibre 2,3 g 1003
Fedt 0,0 g - 0,3 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,03 g 2 1003
Aske 0,3 g 0,34 0,34 - 0,34 2 2183
Tørstof 4,4 g 4,4 4,35 - 4,45 2 2183
Vand 95,6 g 95,6 95,5 - 95,6 2 2183
Nitrogen 0,190 g 0,19 0,19 - 0,19 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,425 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 2,55 µg 5,1 - 5,1 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,165 α-TE
alfa-Tokoferol 0,165 mg 0,165 0,157 - 0,173 2 2183
K1-vitamin 2,48 µg 2,475 2,46 - 2,49 2 2183
Thiamin (B1-vitamin) 0,0170 mg 0,017 0,017 - 0,017 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0222 mg 0,022 0,021 - 0,0233 2 2183
Niacinækvivalent 0,427 NE 1003
Niacin 0,153 mg 0,152 0,142 - 0,163 2 2183
B6-vitamin 0,0738 mg 0,073 0,0734 - 0,0741 2 2183
Pantotensyre 0,298 mg 0,297 0,273 - 0,323 4 2183
Biotin 4,01 µg 4,015 3,93 - 4,1 2 2183
Folat 19,6 µg 19,6 18,1 - 21,1 2 2183
C-vitamin 18,0 mg 17,95 17,8 - 18,1 2 2183
Cholin 41,9 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 13,0 mg 13,0 13 - 13 2 2183
Kalium 120 mg 120,0 120 - 120 2 2183
Calcium 22,5 mg 22,5 21 - 24 2 2183
Magnesium 7,05 mg 7,05 6,7 - 7,4 2 2183
Jern 0,240 mg 0,24 0,22 - 0,26 2 2183
Kobber 0,0150 mg 0,015 0,012 - 0,018 2 2183
Zink 0,125 mg 0,125 0,12 - 0,13 2 2183
Mangan 0,0850 mg 0,085 0,074 - 0,096 2 2183
Krom 1,000 µg 2 - 2 2 2183
Molybdæn 0,00290 µg 0,002 0,0029 - 0,0029 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 26,5 mg 26,5 24 - 29 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,450 g 0,45 0,4 - 0,5 2 2183
Glukose 0,400 g 0,4 0,4 - 0,4 2 2183
Sum monosakkarider 0,850 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 0 g - 0,2 2 2183
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0,850 g 1003
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2183
Uopløselige kostfibre 1,7 g 1,7 1,7 - 1,7 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,6 g 0,6 0,6 - 0,6 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,6 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 42 2183
Leucin 76 2183
Lysin 81 2183
Methionin 0 2183
Cystin 16 2183
Phenylalanin 44 2183
Tyrosin 33 2183
Threonin 47 2183
Tryptofan 16 2183
Valin 65 2183
Arginin 56 2183
Histidin 24 2183
Alanin 68 2183
Asparaginsyre 118 2183
Glutaminsyre 178 2183
Glycin 49 2183
Prolin 44 2183
Serin 56 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 7 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby