DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1829
Granatæblekerner, dybfrost
Engelsk navn
Pomegranate seeds, frozen
Taxonomisk navn
Punica granatum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 280 kJ 1003
Energi (kcal) 67 kcal 1003
Protein 1,0 g 1,031 0,937 - 1,12 2 2183
Protein fra Aminosyrer 1,4 g 1003
Protein, deklaration 1,0 g 1,031 0,937 - 1,12 2 2183
Kulhydrat difference 17,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 12,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 12,0 g 1003
Kostfibre 5,5 g 1003
Fedt 0,4 g 0,4 0,3 - 0,5 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 2 1003
Aske 0,4 g 0,415 0,41 - 0,42 2 2183
Tørstof 19,3 g 19,32 18,6 - 19,9 2 2183
Vand 80,7 g 80,67 80 - 81,3 2 2183
Nitrogen 0,165 g 0,165 0,15 - 0,18 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg - 5 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,159 α-TE
alfa-Tokoferol 0,159 mg 0,158 0,156 - 0,161 2 2183
K1-vitamin 0 µg - 0,8 2 2183
Thiamin (B1-vitamin) 0,0865 mg 0,086 0,084 - 0,089 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0124 mg 0,012 0,0115 - 0,0133 2 2183
Niacinækvivalent 0,796 NE 1003
Niacin 0,181 mg 0,181 0,172 - 0,19 2 2183
B6-vitamin 0,0159 mg 0,015 0,0157 - 0,016 2 2183
Pantotensyre 0,291 mg 0,290 0,275 - 0,306 4 2183
Biotin 6,15 µg 6,15 5,99 - 6,31 2 2183
Folat 13,5 µg 13,5 12,8 - 14,2 2 2183
C-vitamin 3,02 mg 3,015 2,97 - 3,06 2 2183
Cholin 7,60 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,05 mg 1,05 1 - 1,1 2 2183
Kalium 225 mg 225,0 220 - 230 2 2183
Calcium 14,5 mg 14,5 14 - 15 2 2183
Magnesium 15,5 mg 15,5 15 - 16 2 2183
Jern 0,465 mg 0,465 0,44 - 0,49 2 2183
Kobber 0,195 mg 0,195 0,19 - 0,2 2 2183
Zink 0,295 mg 0,295 0,28 - 0,31 2 2183
Mangan 0,145 mg 0,145 0,14 - 0,15 2 2183
Krom 8,90 µg 8,9 8,9 - 8,9 2 2183
Molybdæn 0,00435 µg 0,004 0,0041 - 0,0046 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 40,0 mg 40,0 38 - 42 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 5,65 g 5,65 5,6 - 5,7 2 2183
Glukose 5,70 g 5,7 5,7 - 5,7 2 2183
Sum monosakkarider 11,4 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 0 g - 0,2 2 2183
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 11,4 g 1003
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2183
Uopløselige kostfibre 4,7 g 4,65 4,4 - 4,9 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,8 g 0,8 0,8 - 0,8 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,3 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 60 2183
Leucin 112 2183
Lysin 43 2183
Methionin 0 2183
Cystin 20 2183
Phenylalanin 66 2183
Tyrosin 42 2183
Threonin 52 2183
Tryptofan 37 2183
Valin 72 2183
Arginin 211 2183
Histidin 46 2183
Alanin 70 2183
Asparaginsyre 136 2183
Glutaminsyre 382 2183
Glycin 112 2183
Prolin 66 2183
Serin 84 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 5 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby