DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1830
Ananas, dybfrost
Engelsk navn
Pineapple, frozen
Taxonomisk navn
Ananas comosus (Linnaeus, 1753) (Merrill, 1917)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 221 kJ 1003
Energi (kcal) 52 kcal 1003
Protein 0,0 g - 0,625 2 2183
Protein fra Aminosyrer 0,3 g 1003
Protein, deklaration 0,0 g - 0,625 2 2183
Kulhydrat difference 13,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 12,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 12,5 g 1003
Kostfibre 1,1 g 1003
Fedt 0,0 g - 0,3 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 2 1003
Aske 0,2 g 0,195 0,19 - 0,2 2 2183
Tørstof 13,8 g 13,76 13,7 - 13,7 2 2183
Vand 86,2 g 86,23 86,2 - 86,2 2 2183
Nitrogen 0,000 g - 0,1 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg - 5 6 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg - 0,08 2 2183
K1-vitamin 0 µg - 0,8 2 2183
Thiamin (B1-vitamin) 0,0575 mg 0,057 0,056 - 0,059 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0197 mg 0,019 0,0189 - 0,0205 2 2183
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg - 0,1 2 2183
B6-vitamin 0,0416 mg 0,041 0,0396 - 0,0435 2 2183
Pantotensyre 0,0908 mg 0,090 0,0856 - 0,0961 4 2183
Biotin 0 µg - 1 2 2183
Folat 16,0 µg 16,0 15,6 - 16,4 2 2183
C-vitamin 48,1 mg 48,05 47,3 - 48,8 2 2183
Cholin 5,60 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0 mg - 0,5 2 2183
Kalium 100,0 mg 100,0 100 - 100 2 2183
Calcium 11,5 mg 11,5 11 - 12 2 2183
Magnesium 12,0 mg 12,0 12 - 12 2 2183
Jern 0,160 mg 0,16 0,15 - 0,17 2 2183
Kobber 0,0865 mg 0,086 0,083 - 0,09 2 2183
Zink 0,0800 mg 0,08 0,08 - 0,08 2 2183
Mangan 0,920 mg 0,92 0,91 - 0,93 2 2183
Krom 0 µg - 2 2 2183
Molybdæn 0 µg - 0,001 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 4,45 mg 4,45 4,3 - 4,6 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,85 g 3,85 3,8 - 3,9 2 2183
Glukose 4,05 g 4,05 4 - 4,1 2 2183
Sum monosakkarider 7,90 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 3,65 g 3,65 3,6 - 3,7 2 2183
Sum disakkarider 3,65 g 1003
Sum sukkerarter 11,6 g 1003
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2183
Uopløselige kostfibre 0,8 g 0,8 0,7 - 0,9 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,3 g 0,3 0,3 - 0,3 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,3 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 2183
Leucin 20 2183
Lysin 20 2183
Methionin 0 2183
Cystin 18 2183
Phenylalanin 0 2183
Tyrosin 0 2183
Threonin 14 2183
Tryptofan 0 2183
Valin 19 2183
Arginin 17 2183
Histidin 0 2183
Alanin 22 2183
Asparaginsyre 74 2183
Glutaminsyre 53 2183
Glycin 20 2183
Prolin 0 2183
Serin 28 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 5 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby