DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1833
Porrer, dybfrost
Engelsk navn
Leek, frozen
Taxonomisk navn
Allium ampeloprasum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 108 kJ 1003
Energi (kcal) 26 kcal 1003
Protein 0,9 g 0,875 0,875 - 0,875 2 2183
Protein fra Aminosyrer 0,4 g 1003
Protein, deklaration 0,9 g 0,875 0,875 - 0,875 2 2183
Kulhydrat difference 6,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,5 g 1003
Kostfibre 2,1 g 1003
Fedt 0,0 g - 0,3 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 2 1003
Aske 0,5 g 0,465 0,46 - 0,47 2 2183
Tørstof 7,9 g 7,92 7,86 - 7,98 2 2183
Vand 92,1 g 92,08 92 - 92,1 2 2183
Nitrogen 0,140 g 0,14 0,14 - 0,14 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 32,0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 192 µg 192,0 192 - 192 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,180 α-TE
alfa-Tokoferol 0,180 mg 0,18 0,162 - 0,198 2 2183
K1-vitamin 7,40 µg 7,4 7,21 - 7,59 2 2183
Thiamin (B1-vitamin) 0,0245 mg 0,024 0,024 - 0,025 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0363 mg 0,036 0,0346 - 0,0379 2 2183
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg - 0,1 2 2183
B6-vitamin 0,0821 mg 0,082 0,0813 - 0,0828 2 2183
Pantotensyre 0,0574 mg 0,057 0,0533 - 0,0617 4 2183
Biotin 1,94 µg 1,935 1,9 - 1,97 2 2183
Folat 14,5 µg 14,45 13,9 - 15 2 2183
C-vitamin 3,42 mg 3,42 3,36 - 3,48 2 2183
Cholin 9,50 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 5,85 mg 5,85 5,7 - 6 2 2183
Kalium 205 mg 205,0 200 - 210 2 2183
Calcium 37,0 mg 37,0 35 - 39 2 2183
Magnesium 8,00 mg 8,0 7,6 - 8,4 2 2183
Jern 0,530 mg 0,53 0,52 - 0,54 2 2183
Kobber 0,0235 mg 0,023 0,023 - 0,024 2 2183
Zink 0,165 mg 0,165 0,16 - 0,17 2 2183
Mangan 0,0745 mg 0,074 0,071 - 0,078 2 2183
Krom 17,5 µg 17,5 17 - 18 2 2183
Molybdæn 0,00535 µg 0,005 0,005 - 0,0057 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 19,0 mg 19,0 19 - 19 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,95 g 1,95 1,9 - 2 2 2183
Glukose 1,40 g 1,4 1,4 - 1,4 2 2183
Sum monosakkarider 3,35 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 0 g - 0,2 2 2183
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 3,35 g 1003
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2183
Uopløselige kostfibre 2,1 g 2,1 1,9 - 2,3 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,4 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,6 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 2183
Leucin 45 2183
Lysin 45 2183
Methionin 0 2183
Cystin 14 2183
Phenylalanin 0 2183
Tyrosin 0 2183
Threonin 27 2183
Tryptofan 0 2183
Valin 34 2183
Arginin 32 2183
Histidin 0 2183
Alanin 35 2183
Asparaginsyre 69 2183
Glutaminsyre 130 2183
Glycin 31 2183
Prolin 27 2183
Serin 31 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 3 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby