DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1837
Perleløg, dybfrost
Engelsk navn
Pearl onion. frozen
Taxonomisk navn
Allium ampeloprasum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 132 kJ 1003
Energi (kcal) 32 kcal 1003
Protein 1,2 g 1,218 1,18 - 1,25 2 2183
Protein fra Aminosyrer 0,7 g 1003
Protein, deklaration 1,2 g 1,218 1,18 - 1,25 2 2183
Kulhydrat difference 10,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,7 g 1003
Kostfibre 8,1 g 1003
Fedt 0,0 g - 0,3 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,03 g 2 1003
Aske 0,6 g 0,6 0,6 - 0,6 2 2183
Tørstof 12,6 g 12,61 12,6 - 12,6 2 2183
Vand 87,4 g 87,39 87,3 - 87,3 2 2183
Nitrogen 0,195 g 0,195 0,19 - 0,2 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg - 5 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg - 0,08 2 2183
K1-vitamin 0 µg - 0,8 2 2183
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg - 0,015 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg - 0,01 2 2183
Niacinækvivalent 0,169 NE 1003
Niacin 0 mg - 0,1 2 2183
B6-vitamin 0,0867 mg 0,086 0,08 - 0,0935 2 2183
Pantotensyre 0,106 mg 0,106 0,101 - 0,111 4 2183
Biotin 1,40 µg 1,4 1,3 - 1,5 2 2183
Folat 10,5 µg 10,45 10,2 - 10,7 2 2183
C-vitamin 4,56 mg 4,555 4,48 - 4,63 2 2183
Cholin 5,50 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 13,0 mg 13,0 13 - 13 2 2183
Kalium 220 mg 220,0 220 - 220 2 2183
Calcium 48,5 mg 48,5 47 - 50 2 2183
Magnesium 11,5 mg 11,5 11 - 12 2 2183
Jern 0,570 mg 0,57 0,56 - 0,58 2 2183
Kobber 0,0640 mg 0,064 0,063 - 0,065 2 2183
Zink 0,285 mg 0,285 0,28 - 0,29 2 2183
Mangan 0,185 mg 0,185 0,18 - 0,19 2 2183
Krom 0 µg - 2 2 2183
Molybdæn 0,00290 µg 0,002 0,0029 - 0,0029 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 35,5 mg 35,5 35 - 36 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,700 g 0,7 0,7 - 0,7 2 2183
Glukose 1,05 g 1,05 1 - 1,1 2 2183
Sum monosakkarider 1,75 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 0,700 g 0,7 0,7 - 0,7 2 2183
Sum disakkarider 0,700 g 1003
Sum sukkerarter 2,45 g 1003
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2183
Uopløselige kostfibre 1,6 g 1,55 1,5 - 1,6 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,4 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 6,5 g 6,5 6,4 - 6,6 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 2183
Leucin 35 2183
Lysin 62 2183
Methionin 0 2183
Cystin 8 2183
Phenylalanin 17 2183
Tyrosin 0 2183
Threonin 21 2183
Tryptofan 10 2183
Valin 22 2183
Arginin 215 2183
Histidin 0 2183
Alanin 27 2183
Asparaginsyre 72 2183
Glutaminsyre 237 2183
Glycin 31 2183
Prolin 0 2183
Serin 22 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 2 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby