DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1838
Bønnemix, dybfrost
Engelsk navn
Bean mix, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 327 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 327 kJ 1003
Energi (kcal) 78 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 78 kcal 1003
Protein 5,8 g 5,75 5,75 - 5,75 2 2183
Protein fra Aminosyrer 4,5 g 1003
Protein, deklaration 5,8 g 5,75 5,75 - 5,75 2 2183
Kulhydrat difference 13,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 7,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 7,8 g 1003
Kostfibre 5,8 g 1003
Fedt 1,4 g 1,35 1,3 - 1,4 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,06 g 2 1003
Aske 0,8 g 0,835 0,83 - 0,84 2 2183
Tørstof 21,6 g 21,55 21,5 - 21,5 2 2183
Vand 78,5 g 78,45 78,4 - 78,4 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 19,0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 114 µg 114,0 109 - 119 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,111 α-TE
alfa-Tokoferol 0,111 mg 0,110 0,108 - 0,113 2 2183
K1-vitamin 15,2 µg 15,2 15,1 - 15,3 2 2183
Thiamin (B1-vitamin) 0,106 mg 0,106 0,105 - 0,107 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0763 mg 0,076 0,0761 - 0,0765 2 2183
Niacinækvivalent 1,66 NE 1003
Niacin 0,619 mg 0,618 0,608 - 0,629 2 2183
B6-vitamin 0,0618 mg 0,061 0,0595 - 0,064 2 2183
Pantotensyre 0,0823 mg 0,082 0,0774 - 0,0872 4 2183
Biotin 5,80 µg 5,8 5,2 - 6,4 2 2183
Folat 84,6 µg 84,55 83,5 - 85,6 2 2183
C-vitamin 9,91 mg 9,915 9,63 - 10,2 2 2183
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 25,0 mg 25,0 25 - 25 2 2183
Kalium 305 mg 305,0 300 - 310 2 2183
Calcium 49,5 mg 49,5 47 - 52 2 2183
Magnesium 35,0 mg 35,0 35 - 35 2 2183
Jern 1,55 mg 1,55 1,5 - 1,6 2 2183
Kobber 0,170 mg 0,17 0,17 - 0,17 2 2183
Zink 0,735 mg 0,735 0,71 - 0,76 2 2183
Mangan 0,450 mg 0,45 0,43 - 0,47 2 2183
Krom 3,10 µg 3,1 3,1 - 3,1 2 2183
Molybdæn 58,5 µg 58,5 55 - 62 2 2183
Selen 1,60 µg 1,6 1,6 - 1,6 2 2183
Fosfor 105 mg 105,0 100 - 110 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,400 g 0,4 0,4 - 0,4 2 2183
Glukose 0,300 g 0,3 0,3 - 0,3 2 2183
Sum monosakkarider 0,700 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0,200 g 0,2 0,2 - 0,2 2 2183
Sakkarose 1,60 g 1,6 1,6 - 1,6 2 2183
Sum disakkarider 1,80 g 1003
Sum sukkerarter 2,50 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 2,90 g 2,9 2,7 - 3,1 2 2183
Uopløselige kostfibre 4,3 g 4,35 4,3 - 4,4 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 1,1 g 1,15 1,1 - 1,2 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,3 g 0,6 - 0,6 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,920 2183
Isoleucin 227 2183
Leucin 410 2183
Lysin 365 2183
Methionin 71 2183
Cystin 58 2183
Phenylalanin 280 2183
Tyrosin 170 2183
Threonin 227 2183
Tryptofan 63 2183
Valin 267 2183
Arginin 403 2183
Histidin 139 2183
Alanin 264 2183
Asparaginsyre 641 2183
Glutaminsyre 880 2183
Glycin 214 2183
Prolin 222 2183
Serin 309 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 2 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby