DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1840
Søde kartoffel fritter, dybfrost
Engelsk navn
Sweet potato fries, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 690 kJ 1003
Energi (kcal) 165 kcal 1003
Protein 1,7 g 1,687 1,62 - 1,75 2 2183
Protein fra Aminosyrer 1,2 g 1003
Protein, deklaration 1,7 g 1,687 1,62 - 1,75 2 2183
Kulhydrat difference 27,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 24,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 24,0 g 1003
Kostfibre 3,1 g 1003
Fedt 6,2 g 6,15 6,1 - 6,2 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,38 g 2 1003
Aske 1,2 g 1,23 1,21 - 1,25 2 2183
Tørstof 36,3 g 36,26 36,1 - 36,3 2 2183
Vand 63,7 g 63,73 63,6 - 63,8 2 2183
Nitrogen 0,270 g 0,27 0,26 - 0,28 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 172 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 1030 µg 1030, 980 - 1080 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 2,98 α-TE
alfa-Tokoferol 2,98 mg 2,98 2,93 - 3,03 2 2183
K1-vitamin 0,994 µg 0,993 0,957 - 1,03 2 2183
Thiamin (B1-vitamin) 0,0460 mg 0,046 0,046 - 0,046 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0382 mg 0,038 0,0362 - 0,0401 2 2183
Niacinækvivalent 0,726 NE 1003
Niacin 0,398 mg 0,398 0,379 - 0,418 2 2183
B6-vitamin 0,0752 mg 0,075 0,0751 - 0,0753 2 2183
Pantotensyre 0,415 mg 0,415 0,395 - 0,435 4 2183
Biotin 5,65 µg 5,65 5,4 - 5,9 2 2183
Folat 23,8 µg 23,8 22,3 - 25,3 2 2183
C-vitamin 11,7 mg 11,7 11,5 - 11,9 2 2183
Cholin 26,0 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 150 mg 150,0 150 - 150 2 2183
Kalium 405 mg 405,0 400 - 410 2 2183
Calcium 35,5 mg 35,5 35 - 36 2 2183
Magnesium 21,0 mg 21,0 21 - 21 2 2183
Jern 0,520 mg 0,52 0,52 - 0,52 2 2183
Kobber 0,155 mg 0,155 0,15 - 0,16 2 2183
Zink 0,255 mg 0,255 0,25 - 0,26 2 2183
Mangan 0,235 mg 0,235 0,23 - 0,24 2 2183
Krom 4,40 µg 4,4 4,4 - 4,4 2 2183
Molybdæn 0,00730 µg 0,007 0,0069 - 0,0077 2 2183
Selen 0,550 µg 1,1 - 1,1 2 2183
Fosfor 56,5 mg 56,5 56 - 57 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,850 g 0,85 0,8 - 0,9 2 2183
Glukose 1,10 g 1,1 1,1 - 1,1 2 2183
Sum monosakkarider 1,95 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 3,70 g 3,7 3,6 - 3,8 2 2183
Sakkarose 4,00 g 4,0 3,9 - 4,1 2 2183
Sum disakkarider 7,70 g 1003
Sum sukkerarter 9,65 g 1003
Stivelse/Glykogen 10,5 g 10,45 10,2 - 10,7 2 2183
Uopløselige kostfibre 1,8 g 1,8 1,8 - 1,8 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 1,4 g 1,35 1,2 - 1,5 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,6 2 2183
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2183
C6:0 0,000 0,0 2183
C8:0 0,000 0,0 2183
C10:0 0,000 0,0 2183
C12:0 0,000 0,0 2183
C13:0 0,000 0,0 2183
C14:0 0,000 0,0 2183
C15:0 0,000 0,0 2183
C16:0 0,366 7,02 2183
C17:0 0,000 0,0 2183
C18:0 0,191 3,65 2183
C20:0 0,000 0,0 2183
C21:0 0,000 0,0 2183
C22:0 0,000 0,0 2183
C23:0 0,000 0,0 2183
C24:0 0,000 0,0 2183
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 0,000 0,0 2183
C14:1,n-5 0,000 0,0 2183
C15:1,n-5 0,000 0,0 2183
C16:1,n-7 0,000 0,0 2183
C17:1,n-7 0,000 0,0 2183
C18:1,n-7 0,000 0,0 2183
C18:1,n-9 2,545 48,7 2183
C18:1,n-12 0,000 0,0 2183
C20:1,n-9 0,000 0,0 2183
C20:1,n-11 0,000 0,0 2183
C22:1,n-9 0,000 0,0 2183
C22:1,n-11 0,000 0,0 2183
C24:1,n-9 0,000 0,0 2183
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 2183
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2183
C18:1,trans 0,000 0,0 2183
C20:1,trans 0,000 0,0 2183
C22:1,trans 0,000 0,0 2183
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,116 40,5 2183
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2183
C18:3,n-3 0,000 0,0 2183
C18:3,n-6 0,000 0,0 2183
C18:4,n-3 0,000 0,0 2183
C20:2,n-6 0,000 0,0 2183
C20:3,n-3 0,000 0,0 2183
C20:3,n-6 0,000 0,0 2183
C20:4,n-3 0,000 0,0 2183
C20:4,n-6 0,000 0,0 2183
C20:5,n-3 0,000 0,0 2183
C22:2,n-6 0,000 0,0 2183
C22:3,n-3 0,000 0,0 2183
C22:4,n-6 0,000 0,0 2183
C22:5,n-3 0,000 0,0 2183
C22:5,n-6 0,000 0,0 2183
C22:6,n-3 0,000 0,0 2183
C18:2,trans 0,000 0,0 2183
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2183
Sum mættede fedtsyrer 0,557 10,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,545 48,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,116 40,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer under detektionsgrænsen 0,000 2183
Sum fedtsyrer 5,218 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,116 40,5 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 54 2183
Leucin 96 2183
Lysin 64 2183
Methionin 0 2183
Cystin 17 2183
Phenylalanin 88 2183
Tyrosin 50 2183
Threonin 70 2183
Tryptofan 20 2183
Valin 83 2183
Arginin 57 2183
Histidin 32 2183
Alanin 87 2183
Asparaginsyre 349 2183
Glutaminsyre 150 2183
Glycin 58 2183
Prolin 62 2183
Serin 85 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 3 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,849 4 2183

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby