DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1846
Steak fries (tykke pommes frites med skræl), dybfrost
Engelsk navn
Steak fries (thick fries with skin), frozen
Taxonomisk navn
Solanum tuberosum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 502 kJ 1003
Energi (kcal) 119 kcal 1003
Protein 2,0 g 2,0 2 - 2 2 2183
Protein fra Aminosyrer 1,5 g 1003
Protein, deklaration 2,0 g 2,0 2 - 2 2 2183
Kulhydrat difference 21,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 18,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 18,9 g 1003
Kostfibre 2,5 g 1003
Fedt 3,4 g 3,4 3,3 - 3,5 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 2 1003
Aske 1,0 g 0,955 0,93 - 0,98 2 2183
Tørstof 27,8 g 27,75 27,7 - 27,7 2 2183
Vand 72,2 g 72,24 72,2 - 72,2 2 2183
Nitrogen 0,320 g 0,32 0,32 - 0,32 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg - 5 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,489 α-TE
alfa-Tokoferol 0,489 mg 0,489 0,449 - 0,529 2 2183
K1-vitamin 4,46 µg 4,46 4,34 - 4,58 2 2183
Thiamin (B1-vitamin) 0,0435 mg 0,043 0,043 - 0,044 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0340 mg 0,034 0,0335 - 0,0346 2 2183
Niacinækvivalent 1,16 NE 1003
Niacin 0,726 mg 0,726 0,724 - 0,728 2 2183
B6-vitamin 0,132 mg 0,132 0,127 - 0,137 2 2183
Pantotensyre 0,364 mg 0,364 0,347 - 0,382 4 2183
Biotin 0 µg - 1 2 2183
Folat 14,0 µg 14,0 13,4 - 14,6 2 2183
C-vitamin 12,6 mg 12,6 12,4 - 12,8 2 2183
Cholin 22,3 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2,20 mg 2,2 2,2 - 2,2 2 2183
Kalium 480 mg 480,0 480 - 480 2 2183
Calcium 5,15 mg 5,15 5,1 - 5,2 2 2183
Magnesium 21,0 mg 21,0 21 - 21 2 2183
Jern 0,405 mg 0,405 0,4 - 0,41 2 2183
Kobber 0,0835 mg 0,083 0,083 - 0,084 2 2183
Zink 0,230 mg 0,23 0,23 - 0,23 2 2183
Mangan 0,110 mg 0,11 0,11 - 0,11 2 2183
Krom 0 µg - 2 2 2183
Molybdæn 0,00685 µg 0,006 0,0067 - 0,007 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 47,0 mg 47,0 47 - 47 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g - 0,2 2 2183
Glukose 0 g - 0,2 2 2183
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 0 g - 0,2 2 2183
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Stivelse/Glykogen 14,3 g 14,3 13,5 - 15,1 2 2183
Uopløselige kostfibre 1,5 g 1,5 1,4 - 1,6 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,9 g 0,95 0,9 - 1 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,6 2 2183
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2183
C6:0 0,000 0,0 2183
C8:0 0,000 0,0 2183
C10:0 0,000 0,0 2183
C12:0 0,000 0,0 2183
C13:0 0,000 0,0 2183
C14:0 0,000 0,0 2183
C15:0 0,000 0,0 2183
C16:0 0,160 5,7 2183
C17:0 0,000 0,0 2183
C18:0 0,000 0,0 2183
C20:0 0,000 0,0 2183
C21:0 0,000 0,0 2183
C22:0 0,000 0,0 2183
C23:0 0,000 0,0 2183
C24:0 0,000 0,0 2183
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 0,000 0,0 2183
C14:1,n-5 0,000 0,0 2183
C15:1,n-5 0,000 0,0 2183
C16:1,n-7 0,000 0,0 2183
C17:1,n-7 0,000 0,0 2183
C18:1,n-7 0,000 0,0 2183
C18:1,n-9 1,819 64,7 2183
C18:1,n-12 0,000 0,0 2183
C20:1,n-9 0,000 0,0 2183
C20:1,n-11 0,000 0,0 2183
C22:1,n-9 0,000 0,0 2183
C22:1,n-11 0,000 0,0 2183
C24:1,n-9 0,000 0,0 2183
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 2183
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2183
C18:1,trans 0,000 0,0 2183
C20:1,trans 0,000 0,0 2183
C22:1,trans 0,000 0,0 2183
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,619 22 2183
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2183
C18:3,n-3 0,210 7,48 2183
C18:3,n-6 0,000 0,0 2183
C18:4,n-3 0,000 0,0 2183
C20:2,n-6 0,000 0,0 2183
C20:3,n-3 0,000 0,0 2183
C20:3,n-6 0,000 0,0 2183
C20:4,n-3 0,000 0,0 2183
C20:4,n-6 0,000 0,0 2183
C20:5,n-3 0,000 0,0 2183
C22:2,n-6 0,000 0,0 2183
C22:3,n-3 0,000 0,0 2183
C22:4,n-6 0,000 0,0 2183
C22:5,n-3 0,000 0,0 2183
C22:5,n-6 0,000 0,0 2183
C22:6,n-3 0,000 0,0 2183
C18:2,trans 0,000 0,0 2183
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2183
Sum mættede fedtsyrer 0,160 5,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,819 64,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,829 29,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer under detektionsgrænsen 0,000 2183
Sum fedtsyrer 2,808 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,210 7,48 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,619 22 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 67 2183
Leucin 112 2183
Lysin 107 2183
Methionin 31 2183
Cystin 21 2183
Phenylalanin 86 2183
Tyrosin 76 2183
Threonin 66 2183
Tryptofan 26 2183
Valin 101 2183
Arginin 85 2183
Histidin 35 2183
Alanin 77 2183
Asparaginsyre 335 2183
Glutaminsyre 311 2183
Glycin 60 2183
Prolin 67 2183
Serin 66 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 3 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,826 4 2183

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby