DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1850
Hindbær, rå
Engelsk navn
Raspberry, raw
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 171 kJ 1003
Energi (kcal) 41 kcal 1003
Protein 1,0 g 1,156 1 - 1,37 8 2179
Protein fra Aminosyrer 0,8 g 1003
Protein, deklaration 1,0 g 1,156 1 - 1,37 8 2179
Kulhydrat difference 10,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 6,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 6,5 g 1003
Kostfibre 4,0 g 1003
Fedt 0,3 g 0,3 0,3 - 0,6 8 2179
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 8 1003
Aske 0,3 g 0,315 0,25 - 0,41 8 2179
Tørstof 12,2 g 12,06 10,8 - 14 8 2179
Vand 87,8 g 87,94 85,9 - 89,1 8 2179
Nitrogen 0,166 g 0,185 0,16 - 0,22 8 2179
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg - 5 8 2179
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 1,19 α-TE
alfa-Tokoferol 1,19 mg 1,272 0,534 - 1,7 8 2179
beta-Tokoferol 0,219 mg 0,874 - 0,874 4 2179
gamma-Tokoferol 1,04 mg 1,075 0,734 - 1,27 4 2179
delta-Tokoferol 0,630 mg 1,15 - 1,37 4 2179
K1-vitamin 1,27 µg 1,31 0,928 - 2,23 8 2179
Thiamin (B1-vitamin) 0,0150 mg 0,017 0,0165 - 0,0245 8 2179
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0352 mg 0,034 0,0306 - 0,0408 8 2179
Niacinækvivalent 0,580 NE 1003
Niacin 0,381 mg 0,380 0,285 - 0,489 8 2179
B6-vitamin 0,0434 mg 0,043 0,0346 - 0,0507 8 2179
Pantotensyre 0,488 mg 0,414 0,25 - 0,778 16 2179
Biotin 3,71 µg 3,79 2,82 - 4,95 8 2179
Folat 20,2 µg 20,25 16,6 - 25,6 8 2179
C-vitamin 21,6 mg 23,0 15,5 - 26,3 8 2179
Cholin 12,3 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0 mg - 0,3 8 2179
Kalium 180 mg 185,0 130 - 210 8 2179
Calcium 15,0 mg 15,5 10 - 19 8 2179
Magnesium 21,6 mg 21,5 17 - 25 8 2179
Jern 0,596 mg 0,565 0,28 - 0,94 8 2179
Kobber 0,0300 mg 0,03 0,02 - 0,04 8 2179
Zink 0,269 mg 0,28 0,15 - 0,36 8 2179
Mangan 0,364 mg 0,37 0,25 - 0,46 8 2179
Krom 0 µg - 5 8 2179
Molybdæn 7,64 µg 6,55 2,9 - 14 8 2179
Selen 0,238 µg 1,9 - 1,9 8 2179
Fosfor 27,6 mg 28,0 23 - 31 8 2179
Jod 0 µg - 5 8 2179
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,36 g 2,4 1,5 - 3 8 2179
Glukose 1,96 g 2,0 1,1 - 2,5 8 2179
Sum monosakkarider 4,33 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 8 2179
Maltose 0 g - 0,2 8 2179
Sakkarose 0,0375 g 0,3 - 0,3 8 2179
Sum disakkarider 0,0375 g 1003
Sum sukkerarter 4,36 g 1003
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Uopløselige kostfibre 3,2 g 3,9 1,1 - 4,4 8 2179
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,8 g 0,8 0,6 - 1 8 2179
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,2 8 2179
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 26 2179
Leucin 57 2179
Lysin 55 2179
Methionin 0 2179
Cystin 10 2179
Phenylalanin 37 2179
Tyrosin 29 2179
Threonin 39 2179
Tryptofan 12 2179
Valin 46 2179
Arginin 53 2179
Histidin 22 2179
Alanin 89 2179
Asparaginsyre 125 2179
Glutaminsyre 171 2179
Glycin 46 2179
Prolin 33 2179
Serin 62 2179
Hydroxyprolin 0 2179
Ornitin 0 2179
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 11 4 2179
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby