DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1852
Blomme, rå
Engelsk navn
Plum, raw
Taxonomisk navn
Prunus domestica (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 195 kJ 1003
Energi (kcal) 46 kcal 1003
Protein 0,3 g 0,625 - 0,875 8 2179
Protein fra Aminosyrer 0,3 g 1003
Protein, deklaration 0,3 g 0,625 - 0,875 8 2179
Kulhydrat difference 12,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 10,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 10,2 g 1003
Kostfibre 2,0 g 1003
Fedt 0,0 g - 0,3 8 2179
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 8 1003
Aske 0,4 g 0,31 0,25 - 0,64 8 2179
Tørstof 12,9 g 11,81 7,93 - 19,2 8 2179
Vand 87,1 g 88,18 80,7 - 92 8 2179
Nitrogen 0,044 g 0,1 - 0,14 8 2179
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 29,5 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 177 µg 166,1 63,6 - 370 8 2179
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,392 α-TE
alfa-Tokoferol 0,392 mg 0,393 0,239 - 0,498 8 2179
beta-Tokoferol 0 mg - 0,5 4 2179
gamma-Tokoferol 0 mg - 0,5 4 2179
delta-Tokoferol 0 mg - 0,5 4 2179
K1-vitamin 0,136 µg 1,09 - 1,09 8 2179
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg - 0,015 8 2179
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0146 mg 0,013 0,0123 - 0,0202 8 2179
Niacinækvivalent 0,168 NE 1003
Niacin 0,168 mg 0,172 0,119 - 0,305 8 2179
B6-vitamin 0,0290 mg 0,028 0,0182 - 0,0393 8 2179
Pantotensyre 0,168 mg 0,152 0,0947 - 0,258 16 2179
Biotin 0 µg - 1 8 2179
Folat 0 µg - 5 8 2179
C-vitamin 3,06 mg 2,8 0,828 - 5,81 8 2179
Cholin 1,90 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0,125 mg 0,4 - 0,6 8 2179
Kalium 173 mg 165,0 150 - 240 8 2179
Calcium 7,45 mg 7,1 4,4 - 12 8 2179
Magnesium 7,08 mg 6,85 6,7 - 8,3 8 2179
Jern 0,111 mg 0,09 0,07 - 0,2 8 2179
Kobber 0,0513 mg 0,05 0,04 - 0,06 8 2179
Zink 0,100 mg 0,09 0,07 - 0,14 8 2179
Mangan 0,0575 mg 0,06 0,04 - 0,07 8 2179
Krom 0 µg - 5 8 2179
Molybdæn 0,663 µg 1,7 - 3,6 8 2179
Selen 0,175 µg 1,4 - 1,4 8 2179
Fosfor 14,4 mg 14,0 13 - 17 8 2179
Jod 0 µg - 5 8 2179
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,11 g 3,55 1,7 - 4,2 8 2179
Glukose 3,65 g 3,55 1,9 - 5,1 8 2179
Sum monosakkarider 6,76 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 8 2179
Maltose 0 g - 0,2 8 2179
Sakkarose 1,05 g 3,2 - 5,2 8 2179
Sum disakkarider 1,05 g 1003
Sum sukkerarter 7,81 g 1003
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Uopløselige kostfibre 1,2 g 1,1 0,9 - 1,7 8 2179
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,8 g 0,8 0,5 - 1,3 8 2179
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g 0,3 - 0,3 8 2179
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 2179
Leucin 11 2179
Lysin 15 2179
Methionin 0 2179
Cystin 3 2179
Phenylalanin 0 2179
Tyrosin 0 2179
Threonin 12 2179
Tryptofan 0 2179
Valin 2 2179
Arginin 4 2179
Histidin 0 2179
Alanin 17 2179
Asparaginsyre 210 2179
Glutaminsyre 32 2179
Glycin 0 2179
Prolin 6 2179
Serin 17 2179
Hydroxyprolin 0 2179
Ornitin 0 2179
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 7 8 2179
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby