DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1889
Sodavand, tilsat sukker
Engelsk navn
Soft drink, sugar added
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 175 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 175 kJ 1003
Energi (kcal) 41 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 41 kcal 1003
Protein 0,0 g - 0,1 3 2195
Protein, deklaration 0,0 g - 0,1 3 2195
Kulhydrat difference 10,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 10,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 10,3 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 0,0 g - 0,5 3 2195
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,01 g 26 1003
Aske 0,0 g - 0,1 26 2195
Tørstof 10,3 g 10,30 7,62 - 13,6 26 2195
Vand 89,7 g 89,69 86,4 - 92,3 26 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,98 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 23,9 µg 7,9 7,9 - 89 11 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 2135
K1-vitamin 0 µg 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0,0650 NE 1003
Niacin 0,0650 mg 0,065 0,028 - 0,102 2 2195
B6-vitamin 0 mg 1 2135
Pantotensyre 0,01000 mg 0,02 - 0,02 2 2195
Biotin 0,370 µg 0,37 0,06 - 0,68 2 2195
Folat 0 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 3,85 mg 1003
Ascorbinsyre 3,71 mg 2,3 - 19,9 15 2195
Dehydroascorbinsyre 0,133 mg 0,13 - 0,48 15 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 4,72 mg 3,145 0,379 - 20,2 26 2195
Kalium 8,68 mg 5,915 0,427 - 26,6 26 2195
Calcium 4,09 mg 0,88 0,301 - 12,2 26 2195
Magnesium 0,817 mg 0,383 0,021 - 2,5 26 2195
Jern 0,0103 mg 0,02 - 0,055 26 2195
Kobber 0,0144 mg 0,007 - 0,255 26 2195
Zink 0 mg - 0,03 26 2195
Mangan 0,00892 mg 0,008 - 0,164 26 2195
Krom 0 µg - 2 7 2195
Selen 0,579 µg 1,97 - 2,08 7 2195
Fosfor 2,77 mg 0,675 0,225 - 18,2 26 2195
Jod 0,530 µg 0,41 0,4 - 1,92 26 2195
Nikkel 2,01 µg 14,1 - 14,1 7 2195
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,87 g 1,6 0,367 - 4,8 26 2195
Galaktose 0 g 1 1655
Glukose 1,94 g 1,78 0,352 - 4,4 26 2195
Sum monosakkarider 3,81 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 1655
Sakkarose 5,91 g 6,05 0,55 - 10 26 2195
Sum disakkarider 5,91 g 1003
Sum sukkerarter 9,72 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 2195
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 26 2195
pH 3,1 26 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby