DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 207
Mayonnaise, fedtreduceret
Engelsk navn
Mayonnaise, low fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1899 kJ 1003
Energi, kcal 462 kcal 1003
Nitrogen, total 0,080 g 1347
Protein, videnskabelig 0,0 g 0 1347
Protein, deklaration 0,0 g 0 1347
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 51,3 g 49,515 40,3 - 65,8 4 1818
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 1,6 g 1347
Tørstof 50,5 g 1347
Vand 49,5 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1347
E-vitamin 5,00 α-TE
alfa-tokoferol 5,00 mg 1342
gamma-tokoferol 30,0 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0180 mg 0,017 - 0,02 2 1938
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 2 1938
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 2 1938
B6-vitamin 0 mg 2 1938
Pantothensyre 0,0660 mg 0 - 0,132 2 1938
Folat 4,00 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 2 1938
beta-caroten 0 µg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 500 mg 1347
Kalium, K 40,0 mg 37 - 45 3 1938
Calcium, Ca 8,00 mg 7 - 9 3 1938
Magnesium, Mg 2,00 mg 2 - 2 3 1938
Fosfor, P 35,0 mg 24 - 44 3 1938
Jern, Fe 0,300 mg 0,2 - 0,37 3 1043
Zink, Zn 0,180 mg 0,15 - 0,21 3 1938
Jod, I 6,00 µg 3,1 - 9,6 4 T 1009
Selen, Se 1,60 µg T 1009
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1818
C6:0 0,000 0 1818
C8:0 0,000 0 1818
C10:0 0,000 0 1818
C12:0 0,000 0 1818
C14:0 0,082 0,167 1818
C16:0 2,973 6,09 1818
C17:0 0,000 0 1818
C18:0 1,002 2,05 1818
C20:0 0,344 0,705 1818
C22:0 0,190 0,39 1818
C24:0 0,074 0,151 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1818
C16:1,n-7 0,120 0,245 1818
C18:1,n-9 25,919 53,1 1818
C18:1,n-7 0,000 0 1818
C20:1,n-11 0,553 1,13 1818
C22:1,n-9 0,132 0,27 1818
C22:1,n-11 0,000 0 1818
C24:1,n-9 0,080 0,164 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 12,584 25,8 1818
C18:3,n-3 (ALA) 4,542 9,31 1818
C18:4,n-3 0,000 0 1818
C20:2,n-6 0,151 0,31 1818
C20:3,n-3 0,000 0 1818
C20:3,n-6 0,000 0 1818
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1818
C22:5,n-3 0,000 0 1818
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1818
Sum mættede 4,665 9,56 1003
Sum monoumættede 26,804 54,9 1003
Sum polyumættede 17,278 35,4 1003
Fedtsyrer, total 48,747 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 4,542 9,31 1003
Sum n-6 fedtsyrer 12,735 26,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 35 mg 30 - 38 3 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 0 1342
Leucin 0 0 1342
Lysin 0 0 1342
Methionin 0 0 1342
Cystin 0 0 1342
Phenylalanin 0 0 1342
Tyrosin 0 0 1342
Threonin 0 0 1342
Tryptofan 0 0 1342
Valin 0 0 1342
Arginin 0 0 1342
Histidin 0 0 1342
Alanin 0 0 1342
Asparaginsyre 0 0 1342
Glutaminsyre 0 0 1342
Glycin 0 0 1342
Prolin 0 0 1342
Serin 0 0 1342

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby