DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 208
Millionbøf, uspec.
Engelsk navn
Minced meat, spaghetti sauce type, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 528 kJ 1003
Energi, kcal 127 kcal 1003
Nitrogen, total 1,296 g 0,976 - 1,93 10 1074
Protein, videnskabelig 8,1 g 6,1 - 12,1 10 1074
Protein, deklaration 8,1 g 6,1 - 12,1 10 1074
Kulhydrat, difference 4,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 4,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 4,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 8,3 g 4,3 - 12,6 10 1074
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,6 - 1,75 2 1031
Tørstof 23,0 g 18,6 - 27 10 1074
Vand 77,0 g 73 - 81,4 10 1074
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,0600 mg 0,035 - 0,095 2 1031
B2-vitamin, riboflavin 0,260 mg 0,19 - 0,325 2 1031
Niacinækvivalent 3,37 NE 1003
Niacin 2,20 mg 1,87 - 2,5 2 1031
B6-vitamin 0,1000 mg 0,095 - 0,096 2 1031
Pantothensyre 0,340 mg 0,25 - 0,425 2 1031
B12-vitamin 3,10 µg 1,9 - 4,3 2 1031
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 845 mg 509 - 1110 10 1074
Natrium, Na 555 mg 347 - 741 7 1074
Kalium, K 190 mg 131 - 182 7 1074
Calcium, Ca 22,5 mg 13,4 - 33 10 1074
Magnesium, Mg 14,0 mg 7,78 - 19,7 10 1074
Jern, Fe 1,10 mg 0,75 - 1,86 10 1074
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 7,470 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 70 54 1031

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby