Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 267
Rødvin, spansk, sød
Engelsk navn
Wine, spanish red, sweet
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 707 kJ 1003
Energi, kcal 169 kcal 1003
total-N 0,000 g 1358
Protein, total 0,0 g 1358
Protein, deklaration 0,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 22,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 22,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 22,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1358
Fedt, total 0,0 g 1358
Alkohol 11,0 g 1358
Aske 0,2 g 1324
Tørstof 34,0 g 1358
Vand 66,0 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1655
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1655
Niacin 0 NE 1003
niacin 0 mg 1655
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 40,0 mg 1656
Kalium, K 100 mg 1 1348
Calcium, Ca 7,30 mg 1 1348
Magnesium, Mg 12,0 mg 1 1348
Phosphor, P 10,0 mg 1 1348
Jern, Fe 1,00 mg 1 1348
Kobber, Cu 0,035 mg 0,025 0,004 - 0,38 71 1088
Zink, Zn 0,120 mg 0,098 0,016 - 0,64 71 1088
Mangan, Mn 0,110 mg 1 1348
Chrom, Cr 1,00 µg 1 1348
Selen, Se 25,0 µg 1 1348
Molybdæn, Mo 2,00 µg 1 1348
Cobolt, Co 0,150 µg 1 1348
Nikkel, Ni 5,00 µg 1 1348
Arsen, As 0,360 µg 0,510 <0,29 - 1,6 71 1088
Cadmium, Cd 0,170 µg 0,150 <0,10 - 1,1 71 1088
Bly, Pb 17,0 µg 11,0 2,3 - 110 71 1088
Tin, Sn 6,30 µg 2,80 4,5 - 39 71 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0 g 1358
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Sorbitol 0 g 1358
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1358
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1358

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby