Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 316
Creme fraiche 9 %
Engelsk navn
Cream, cultured, 9 % fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 455 kJ 1003
Energi, kcal 109 kcal 1003
total-N 0,538 g C 22
Protein, total 3,4 g C 22
Protein, deklaration 3,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g C 22
Kostfiber 0,0 g C 22
Fedt, total 9,0 g C 22
Alkohol 0,0 g C 22
Aske 0,7 g C 22
Tørstof 17,1 g C 22
Vand 82,9 g C 22
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 79,0 RE 1003
Retinol 75,6 µg C 22
ß-caroten 39,9 µg C 22
D-vitamin 0,144 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,144 µg C 22
E-vitamin 0,231 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,231 mg C 22
K1-vitamin 0 µg C 22
B1-vitamin 0,039 mg C 22
B2-vitamin, riboflavin 0,176 mg C 22
Niacin 0,818 NE 1003
niacin 0,085 mg C 22
B6-vitamin 0,036 mg C 22
Pantothensyre 0,306 mg C 22
Biotin 2,74 µg C 22
Folat 17,0 µg C 22
Frit folat 80,2 µg C 22
B12-vitamin 0,232 µg C 22
C-vitamin 0,163 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,163 mg C 22
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 58,2 mg C 22
Natrium, Na 45,0 mg C 22
Kalium, K 136 mg C 22
Calcium, Ca 122 mg C 22
Magnesium, Mg 11,1 mg C 22
Phosphor, P 90,6 mg C 22
Jern, Fe 0,057 mg C 22
Kobber, Cu 0,009 mg C 22
Zink, Zn 0,422 mg C 22
Jod, I 19,3 µg C 22
Mangan, Mn 0,009 mg C 22
Chrom, Cr 0,052 µg C 22
Selen, Se 1,63 µg C 22
Molybdæn, Mo 1,82 µg C 22
Nikkel, Ni 0,636 µg C 22
Cadmium, Cd 0,002 µg C 22
Bly, Pb 0,089 µg C 22
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,637 g C 22
D-mælkesyre 0,286 g C 22
Mælkesyre, total 0,917 g C 22
Citronsyre 0,127 g C 22
Benzoesyre 1,43 mg C 22
Organiske syrer, tot. 1,05 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,017 mg C 22
Tyramin 0,080 mg C 22
Serotonin 0,002 mg C 22
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g C 22
Galaktose 0,812 g C 22
Glucose 0,102 g C 22
Monosaccharider, total 0,914 g 1003
Lactose 2,61 g C 22
Maltose 0 g C 22
Saccharose 0 g C 22
Disaccharider, total 2,61 g 1003
Andre sukkerarter 0 g C 22
Sukkerarter, ialt 3,53 g 1003
Stivelse 0 g C 22
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,308 3,60 C 22
C6:0 0,197 2,31 C 22
C8:0 0,128 1,50 C 22
C10:0 0,282 3,30 C 22
C12:0 0,350 4,10 C 22
C14:0 1,00 11,7 C 22
C16:0 2,67 31,3 C 22
C18:0 0,914 10,7 C 22
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,128 1,50 C 22
C16:1,n-7 0,197 2,31 C 22
C18:1,n-9 2,01 23,5 C 22
C20:1,n-11 0,103 1,21 C 22
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,188 2,20 C 22
C18:3,n-3 0,068 0,79 C 22
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 5,85 68,5 1003
Sum monoumættede 2,44 28,5 1003
Sum polyumættede 0,256 3,00 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 8,55 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,068 0,79 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,188 2,20 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 31 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 183 340 C 22
Leucin 323 600 C 22
Lysin 301 560 C 22
Methionin 81 150 C 22
Cystin 24 44 C 22
Phenylalanin 156 290 C 22
Tyrosin 151 280 C 22
Threonin 135 250 C 22
Tryptofan 44 82 C 22
Valin 231 430 C 22
Arginin 118 220 C 22
Histidin 91 170 C 22
Alanin 113 210 C 22
Asparaginsyre 285 530 C 22
Glutaminsyre 646 1200 C 22
Glycin 75 140 C 22
Prolin 307 570 C 22
Serin 188 350 C 22

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby