DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 324
Fiskefars, rå
Engelsk navn
Fish pudding, raw
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,880
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 466 kJ 1003
Energi, kcal 110 kcal 1003
Nitrogen, total 1,360 g 1 1059
Protein, videnskabelig 8,5 g 1 1059
Protein, deklaration 8,5 g 1 1059
Kulhydrat, difference 12,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 12,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 12,8 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1357
Fedt, total 2,8 g 1 1357
Alkohol 0,0 g 1 1357
Aske 1,5 g 1 1357
Tørstof 25,6 g 1 1357
Vand 74,4 g 1 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 4 1024
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1355
E-vitamin 0,250 α-TE
alfa-tokoferol 0,250 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0650 mg 0,047 - 0,077 7 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,140 mg 0,139 - 0,145 2 1022
Niacinækvivalent 2,48 NE 1003
Niacin 0,800 mg 0,66 - 0,88 10 1018
B6-vitamin 0,1000 mg 0,074 - 0,153 5 1025
B12-vitamin 0,520 µg 0,46 - 0,6 3 1044
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1355
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 611 mg 599 - 633 3 1058
Kalium, K 234 mg 205 - 257 3 1058
Calcium, Ca 100,0 mg 97 - 109 4 1030
Magnesium, Mg 16,6 mg 14,8 - 17,8 3 1058
Jern, Fe 0,450 mg 0,32 - 0,67 4 1043
Jod, I 60,0 µg 46 - 76 7 1041
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 2,464 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 40 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 422 310 1059
Leucin 694 510 1059
Lysin 748 550 1059
Methionin 245 180 1059
Cystin 60 44 1059
Phenylalanin 381 280 1059
Tyrosin 286 210 1059
Threonin 354 260 1059
Tryptofan 101 74 1059
Valin 476 350 1059
Arginin 462 340 1059
Histidin 190 140 1059
Alanin 422 310 1059
Asparaginsyre 707 520 1059
Glutaminsyre 1630 1200 1059
Glycin 381 280 1059
Prolin 490 360 1059
Serin 422 310 1059

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby