Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 336
Jordbær, dybfrost, usukrede
Engelsk navn
Strawberries, frozen, unsweetened
Taxonomisk navn
Fragraria x ananassa Duchesne
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 173 kJ 1003
Energi, kcal 41 kcal 1003
total-N 0,069 g 12 1938
Protein, total 0,4 g 12 1938
Protein, deklaration 0,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 10,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 7,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 7,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,1 g 1938
Fedt, total 0,4 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 10 1938
Tørstof 11,2 g 10,9 10,3 - 12,8 5 1878
Vand 88,8 g 89,1 87,200 - 89,700 5 1878
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 24,0 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,210 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,210 mg 1346
K1-vitamin 20,0 µg T 1
B1-vitamin 0,022 mg 5 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,037 mg 6 1938
Niacin 0,545 NE 1003
niacin 0,462 mg 6 1938
B6-vitamin 0,028 mg 1938
Pantothensyre 0,108 mg 1938
Folat 117 µg 86 - 133 16 T 1
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 41,2 mg 1003
L-ascorbinsyre 41,2 mg 6 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,00 mg 1 1938
Kalium, K 148 mg 6 1938
Calcium, Ca 16,0 mg 6 1938
Magnesium, Mg 11,0 mg 1 1938
Phosphor, P 13,0 mg 7 1938
Jern, Fe 0,750 mg 6 1938
Kobber, Cu 0,049 mg 1938
Zink, Zn 0,130 mg 1938
Jod, I 0,050 µg 0,000 <0,18 - 0,292 10 T 1
Mangan, Mn 0,290 mg 1938
Chrom, Cr 1,00 µg 1,0 - 2,0 3 1348
Selen, Se 0,180 µg <0,056 - 0,9 27 T 1
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 5,00 µg 5,00 0 - 11 30 1523
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 3,06 g 3,10 2,5 - 3,7 5 1878
Glucose 2,84 g 2,70 2,2 - 3,5 5 1878
Monosaccharider, total 5,90 g 1003
Lactose 0 g 1655
Saccharose 0,040 g 0,000 0 - 0,1 5 1878
Disaccharider, total 0,040 g 1003
Sukkerarter, ialt 5,94 g 1003
Sorbitol 0 g 0 5 1878
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,033 10,3 T 1
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,055 17,2 T 1
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,121 37,9 T 1
C18:3,n-3 0,110 34,5 T 1
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 1
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,033 10,3 1003
Sum monoumættede 0,055 17,2 1003
Sum polyumættede 0,231 72,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,319 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,110 34,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,121 37,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 16 230 T 1
Leucin 26 370 T 1
Lysin 23 330 T 1
Methionin 7 96 T 1
Cystin 2 35 T 1
Phenylalanin 14 210 T 1
Tyrosin 7 100 T 1
Threonin 14 210 T 1
Tryptofan 5 78 T 1
Valin 19 270 T 1
Arginin 26 380 T 1
Histidin 8 110 T 1
Alanin 20 290 T 1
Asparaginsyre 63 910 T 1
Glutaminsyre 59 850 T 1
Glycin 17 240 T 1
Prolin 15 220 T 1
Serin 19 280 T 1

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby