DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 339
Ananasjuice, konserves
Engelsk navn
Pineapple juice, canned
Taxonomisk navn
Ananas comosus (Linnaeus, 1753) (Merrill, 1917)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 228 kJ 1003
Energi (kcal) 54 kcal 1003
Protein 0,4 g 0,231 - 0,412 79 1938
Protein, deklaration 0,4 g 0,231 - 0,412 79 1938
Kulhydrat difference 12,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 12,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 12,8 g 1003
Kostfibre 0,1 g 1342
Fedt 0,1 g 0,0 - 0,19 58 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 75 1003
Aske 0,3 g 0,26 - 0,3 20 1938
Tørstof 13,6 g 12,9 - 14,6 20 1938
Vand 86,4 g 85,3 - 87 20 1938
Nitrogen 0,058 g 0,037 - 0,066 79 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,33 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 20,0 µg 10 - 36 2 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,0300 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,0580 mg 0,044 - 0,082 28 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0210 mg 0,012 - 0,04 28 1938
Niacinækvivalent 0,199 NE 1003
Niacin 0,199 mg 0,018 - 0,4 28 1938
B6-vitamin 0,1000 mg 1 1938
Pantotensyre 0,0560 mg 1 1938
Folat 18,0 µg 12 - 26 4 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 10,00 mg 1003
Ascorbinsyre 10,00 mg 9 - 11 2 1938
Cholin 3,30 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2,00 mg 0,0 - 5 75 1938
Kalium 130 mg 85 - 160 64 1938
Calcium 13,0 mg 7 - 24 86 1938
Magnesium 12,0 mg 11 - 15 29 1938
Jern 0,310 mg 0,17 - 0,57 77 1938
Kobber 0,0380 mg 0,017 0,008 - 0,087 7 1088
Zink 0,0610 mg 0,048 0,021 - 0,13 7 1088
Mangan 0,504 mg 1 1938
Krom 1,60 µg 1,6 1 1506
Selen 0 µg 0,0 1 1506
Fosfor 8,00 mg 6 - 9 27 1938
Jod 1000 µg 1 2135
Nikkel 6,30 µg 6,3 1 1506
Kviksølv 0 µg 0,0 1 1506
Arsen 0,900 µg 0,9 1 1506
Cadmium 0,390 µg 0,05 - 1,6 7 1088
Bly 3,00 µg 2,3 1,2 - 5,5 7 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 7,40 g 1 2135
Sum disakkarider 4,40 g 1 2135
Sum sukkerarter 11,8 g 1003
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Crude fibre 0,1000 g 0,1 - 0,1 7 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,000 0,0 1938
C14:0 0,000 0,0 1938
C16:0 0,005 7,14 1342
C18:0 0,003 4,76 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 2,38 1342
C18:1,n-9 0,012 19 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,025 38 1342
C18:3,n-3 0,019 28,5 1342
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,008 11,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,014 21,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,043 66,6 1003
Sum fedtsyrer 0,065 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,019 28,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,025 38 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,540 1003
Massefylde 1,1 1 2026

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby