DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 372
Tang, agar, tørret
Engelsk navn
Seaweed, agar, dried
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1268 kJ 1003
Energi (kcal) 299 kcal 1003
Protein 2,3 g 1347
Protein, deklaration 2,3 g 1347
Kulhydrat difference 74,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 69,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 69,3 g 1003
Kostfibre 5,0 g 2007
Fedt 0,3 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Salt deklaration 0,01 g 1003
Aske 3,2 g 1347
Tørstof 80,1 g 1347
Vand 19,9 g 1347
Nitrogen 0,368 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
beta-Caroten 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1347
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1347
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1347
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 4,00 mg 1347
Kalium 29,0 mg 1347
Calcium 690 mg 1347
Jern 9,00 mg 1347
Kobber 0,500 mg 1079
Zink 1,000 mg 1079
Selen 0 µg 1079
Fosfor 14,0 mg 1347
Jod 36000 µg 1079
Nikkel 200 µg 1079
Kviksølv 1,000 µg 1079
Arsen 5000 µg 1079
Cadmium 50,0 µg 1079
Bly 25,0 µg 1079
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,240 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1347
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby