Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 374
Æble, dansk (sort: stark earliest), råt
Engelsk navn
Apple, danish (variety: Stark Earliest), raw
Taxonomisk navn
Malus domestica Borkh.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 10
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 181 kJ 1003
Energi, kcal 43 kcal 1003
total-N 0,048 g 0,042 - 0,051 3 1068
Protein, total 0,3 g 0,263 - 0,319 3 1068
Protein, deklaration 0,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 10,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 8,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 8,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,1 g 2,03 - 2,15 3 1068
Fedt, total 0,3 g 1 1068
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 0,19 - 0,52 3 1068
Tørstof 11,8 g 11,100 - 13,200 3 1068
Vand 88,2 g 86,800 - 88,900 3 1068
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
Niacin 0,050 NE 1003
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 12,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 12,0 mg 9,4 - 14,1 3 1068
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,050 20,7 T 2
C18:0 0,009 3,88 T 2
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,009 3,88 T 2
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,136 56,5 T 2
C18:3,n-3 0,036 15,1 T 2
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 2
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,059 24,6 1003
Sum monoumættede 0,009 3,75 1003
Sum polyumættede 0,172 71,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,240 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,036 15,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,136 56,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 10 200 T 2
Leucin 15 320 T 2
Lysin 14 300 T 2
Methionin 3 60 T 2
Cystin 1 20 T 2
Phenylalanin 8 160 T 2
Tyrosin 5 100 T 2
Threonin 9 180 T 2
Tryptofan 3 60 T 2
Valin 12 240 T 2
Arginin 7 140 T 2
Histidin 5 100 T 2
Alanin 12 260 T 2
Asparaginsyre 87 1820 T 2
Glutaminsyre 25 520 T 2
Glycin 9 180 T 2
Prolin 9 190 T 2
Serin 12 260 T 2

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby