DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 397
Honningmelon, rå
Engelsk navn
Melon, honeydew, raw
Taxonomisk navn
Cucumis melo L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 39 6 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700 T 447
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 113 kJ 1003
Energi, kcal 27 kcal 1003
Nitrogen, total 0,088 g 0,0885 0,074 - 0,102 4 1801
Protein, videnskabelig 0,6 g 0,553125 0,462 - 0,637 4 1801
Protein, deklaration 0,6 g 0,553125 0,462 - 0,637 4 1801
Kulhydrat, difference 6,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 5,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 5,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,6 g 0,59 0,45 - 0,77 4 1801
Fedt, total 0,2 g 0,215 0,14 - 0,3 4 1801
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 0,525 0,4 - 0,67 4 1801
Tørstof 7,3 g 6,7 4,6 - 11,8 9 1878, 1801
Vand 92,7 g 93,3 88,2 - 95,4 9 1801, 1878
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,38 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,0500 α-TE
alfa-tokoferol 0,0500 mg 0,05 - 0,05 2 T 447
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0245 mg 0,0215 0,015 - 0,04 4 1801
B2-vitamin, riboflavin 0,0190 mg 0,015 - 0,02 4 1938
Niacinækvivalent 0,756 NE 1003
Niacin 0,734 mg 0,528 - 0,89 18 1938
B6-vitamin 0,0555 mg 0,0565 0,04 - 0,069 4 1801
Pantothensyre 0,105 mg 0,042 - 0,157 13 1938
Folat 14,9 µg 15,5 6,6 - 22 4 1801
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 10,2 mg 1003
L-ascorbinsyre 10,2 mg 8,85 3,8 - 19,4 4 1801
beta-caroten 16,5 µg 15,5 0 - 35 4 1801
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 28,3 mg 21 18 - 53 4 1801
Kalium, K 228 mg 230,5 174 - 277 4 1801
Calcium, Ca 5,98 mg 3,9 - 10,1 10 1015, 1801
Magnesium, Mg 8,60 mg 8,15 6,1 - 12 4 1801
Fosfor, P 20,5 mg 7,42 - 31 6 1015
Jern, Fe 0,518 mg 0,35 0,32 - 1,05 4 1801
Kobber, Cu 0,0410 mg 0 - 0,204 54 1938
Zink, Zn 0,0805 mg 0,075 0,053 - 0,119 4 1801
Jod, I 0 µg 1356
Mangan, Mn 0,0410 mg 0 - 0,066 54 1938
Chrom, Cr 0 µg 1356
Selen, Se 0 µg 1356
Molybdæn, Mo 0 µg 1356
Cobolt, Co 0 µg 1356
Nikkel, Ni 7,00 µg 1356
Fluor, F 0 µg 1356
Silicium, Si 0 mg 1356
Rubidium, Rb 60,0 µg 1356
Aluminium, Al 0 mg 1356
Bor, B 0 µg 1356
Brom, Br 0 µg 1356
Kviksølv, Hg 0,200 µg 1356
Arsen, As 3,00 µg 1356
Cadmium, Cd 1,000 µg 1356
Bly, Pb 3,00 µg 1356
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,76 g 1,6 1,3 - 2,3 9 1878, 1801
Glukose 1,41 g 1,4 1 - 1,8 9 1801, 1878
Monosaccharider, total 3,17 g 1003
Sakkarose 1,54 g 1,1 0,2 - 5,3 9 1878, 1801
Disaccharider, total 1,54 g 1003
Sukkerarter, total 4,71 g 1003
Sorbitol 0 g 0 5 1878
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Crude fibre 0,600 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,046 30,4 T 447
C18:0 0,010 6,25 T 447
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,005 3,12 T 447
C18:1,n-9 0,023 14,8 T 447
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,027 17,9 T 447
C18:3,n-3 (ALA) 0,042 27,3 T 447
C20:4,n-6 0,000 0 T 447
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,056 36,7 1003
Sum monoumættede 0,027 17,9 1003
Sum polyumættede 0,069 45,3 1003
Fedtsyrer, total 0,152 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,042 27,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,027 17,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 14 160 1938
Leucin 19 220 1938
Lysin 14 160 1938
Methionin 2 23 1938
Cystin 1 15 1938
Phenylalanin 18 200 1938
Tyrosin 9 100 1938
Threonin 11 130 1938
Tryptofan 1 15 1938
Valin 22 250 1938
Arginin 19 220 1938
Histidin 10 110 1938
Alanin 63 710 1938
Asparaginsyre 88 1000 1938
Glutaminsyre 141 1600 1938
Glycin 17 190 1938
Prolin 12 140 1938
Serin 27 310 1938

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby