Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 401
Tomatjuice, konserves
Engelsk navn
Tomatojuice, canned
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 79 kJ 1003
Energi, kcal 19 kcal 1003
total-N 0,122 g 161 1938
Protein, total 0,8 g 161 1938
Protein, deklaration 0,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,9 g 0,9 - 0,9 2 T 596
Fedt, total 0,1 g 0,04 - 0,06 6 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 184 1938
Tørstof 6,1 g 170 1938
Vand 93,9 g 170 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 25,9 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 311 µg 303 214 - 425 4 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,740 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,740 mg 0,39 - 1,30 5 T 52
K1-vitamin 7,90 µg 15 T 52
B1-vitamin 0,047 mg 155 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,031 mg 154 1938
Niacin 0,790 NE 1003
niacin 0,673 mg 149 1938
B6-vitamin 0,111 mg 1938
Pantothensyre 0,250 mg 1352
Biotin 1,50 µg T 596
Folat 6,00 µg 1001
Frit folat 4,00 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 61,7 mg 1003
L-ascorbinsyre 59,0 mg 51,5 - 68,7 5 1836
L-dehydroascorbinsyre 2,70 mg 1837
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 221 mg 84,5 - 300,0 3 1058
Kalium, K 235 mg 181 - 266 3 1058
Calcium, Ca 12,9 mg 7,66 - 18,0 6 1015
Magnesium, Mg 10,0 mg 7,1 - 12,7 3 1058
Phosphor, P 23,6 mg 17,1 - 33,0 6 1015
Jern, Fe 0,430 mg 0,18 - 1,18 66 1938
Kobber, Cu 0,110 mg T 596
Zink, Zn 0,300 mg T 596
Jod, I 0,200 µg 0,01 - 0,55 9 T 52
Mangan, Mn 0,110 mg 0,066 - 0,160 5 T 52
Chrom, Cr 2,80 µg 2,80 1,9 - 3,7 2 1506
Selen, Se 0,300 µg 0,0 - 0,8 21 T 52
Nikkel, Ni 5,10 µg 4,40 1,6 - 11,4 5 1932
Kviksølv, Hg 0,750 µg 0,750 0,7 - 0,8 2 1506
Arsen, As 0,850 µg 0,850 0,8 - 0,9 2 1506
Cadmium, Cd 1,10 µg 1,05 0,7 - 1,4 2 1506
Bly, Pb 0,400 µg 0,400 0 - 0,8 2 1506
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,008 19,5 T 52
C18:0 0,001 3,46 T 52
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,001 1,30 T 52
C18:1,n-9 0,006 13,9 T 52
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,023 56,3 T 52
C18:3,n-3 0,002 5,63 T 52
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 52
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,009 22,0 1003
Sum monoumættede 0,007 17,1 1003
Sum polyumættede 0,025 61,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,041 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,002 4,88 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,023 56,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 35 290 T 52
Leucin 31 250 T 52
Lysin 35 290 T 52
Methionin 9 70 T 52
Cystin 6 52 T 52
Phenylalanin 21 170 T 52
Tyrosin 28 230 T 52
Threonin 21 170 T 52
Tryptofan 7 61 T 52
Valin 22 180 T 52
Arginin 28 230 T 52
Histidin 12 100 T 52
Alanin 20 160 T 52
Asparaginsyre 87 710 T 52
Glutaminsyre 207 1700 T 52
Glycin 22 180 T 52
Prolin 24 200 T 52
Serin 27 220 T 52

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby