Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 405
Appelsinjuice, konserves
Engelsk navn
Orange juice, canned
Taxonomisk navn
Citrus sinensis
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 180 kJ 1003
Energi, kcal 43 kcal 1003
total-N 0,094 g 40 1938
Protein, total 0,6 g 40 1938
Protein, deklaration 0,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 9,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 9,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 9,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,2 g 1938
Fedt, total 0,1 g 28 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 40 1938
Tørstof 11,0 g 40 1938
Vand 89,0 g 40 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,42 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
ß-caroten 29,0 µg 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,100 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,100 mg 0,11 - 0,13 2 1034
B1-vitamin 0,060 mg 29 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,028 mg 29 1938
Niacin 0,347 NE 1003
niacin 0,314 mg 28 1938
B6-vitamin 0,049 mg 0,028 - 0,069 4 1072
Pantothensyre 0,150 mg 1352
Biotin 0,890 µg 0,75 - 1,0 4 T 70
Folat 16,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 39,4 mg 1003
L-ascorbinsyre 34,4 mg 40 1938
L-dehydroascorbinsyre 5,00 mg 1837
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 15,0 mg 5,5 - 27,0 4 1058
Kalium, K 168 mg 158 - 184 4 1058
Calcium, Ca 17,1 mg 15,2 - 18,7 6 1015
Magnesium, Mg 10,0 mg 10,0 - 11,3 4 1058
Phosphor, P 21,6 mg 20,7 - 22,7 6 1015
Jern, Fe 0,180 mg 0,08 - 0,50 8 1043
Kobber, Cu 0,038 mg 0,017 0,008 - 0,087 7 1088
Zink, Zn 0,061 mg 0,048 0,021 - 0,130 7 1088
Jod, I 0,400 µg 0,04 - 0,75 4 1055
Mangan, Mn 0,014 mg 1938
Chrom, Cr 0,400 µg 0,400 0,4 - 0,4 3 1506
Selen, Se 0,042 µg 0,044 0,005 - 0,08 11 1898
Molybdæn, Mo 0 µg 3 T 70
Nikkel, Ni 0,600 µg 0,600 0,4 - 0,9 3 1506
Kviksølv, Hg 0 µg 0 3 1506
Arsen, As 0,500 µg 0,600 0,3 - 0,7 3 1506
Cadmium, Cd 0,100 µg 0,100 0 - 0,1 3 1506
Bly, Pb 0,300 µg 0,200 0,1 - 0,6 10 1847
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Citronsyre 0,168 g 0,167 - 0,169 2 2123
Organiske syrer, tot. 0,168 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,140 mg 1478
Tyramin 0 mg 1478
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 2,80 g 1370
Glucose 3,40 g 1370
Monosaccharider, total 6,20 g 1003
Saccharose 2,20 g 1370
Disaccharider, total 2,20 g 1003
Sukkerarter, ialt 8,40 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Crude fibre 0,100 g 0,1 - 0,1 14 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,000 0,00 1938
C16:0 0,027 23,1 1342
C18:0 0,000 0,00 1938
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,006 5,13 1342
C18:1,n-9 0,032 27,4 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,041 35,0 1342
C18:3,n-3 0,011 9,40 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,027 23,1 1003
Sum monoumættede 0,038 32,5 1003
Sum polyumættede 0,052 44,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,117 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,011 9,40 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,041 35,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 6 64 1342
Leucin 11 120 1342
Lysin 8 85 1342
Methionin 3 32 1342
Cystin 4 42 1342
Phenylalanin 7 74 1342
Tyrosin 3 32 1342
Threonin 7 74 1342
Tryptofan 2 21 1342
Valin 9 95 1342
Arginin 39 420 1342
Histidin 3 32 1342
Alanin 13 140 1342
Asparaginsyre 63 670 1342
Glutaminsyre 28 300 1342
Glycin 8 85 1342
Prolin 37 390 1342
Serin 11 120 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby