DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 439
Sauce, gravad laks
Engelsk navn
Sauce gravad lax
Taxonomisk navn
Salmo salar
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2322 kJ 1003
Energi, kcal 563 kcal 1003
Nitrogen, total 0,256 g 1347
Protein, videnskabelig 1,6 g 1347
Protein, deklaration 1,6 g 1347
Kulhydrat, difference 13,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 13,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 13,1 g 1003
Tilsat sukker 10,3 g 1347
Kostfibre 0,0 g 1347
Fedt, total 56,0 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 1,3 g 1347
Tørstof 72,0 g 1347
Vand 28,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 35,0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1347
E-vitamin 8,00 α-TE
alfa-tokoferol 8,00 mg 1347
B1-vitamin 0 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,0200 mg 1347
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1347
B12-vitamin 0 µg 1347
C-vitamin 10,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 10,00 mg 1347
beta-caroten 420 µg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 275 mg 1347
Kalium, K 79,0 mg 1347
Calcium, Ca 58,0 mg 1347
Magnesium, Mg 32,0 mg 1347
Fosfor, P 44,0 mg 1347
Jern, Fe 1,85 mg 1347
Zink, Zn 0,0700 mg 1347
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 50,400 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1347

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby