Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 456
Frugtsaft, blandet, sødet, koncentreret
Engelsk navn
Fruit juice, mixed, sweetened, concentrated
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 741 kJ 1003
Energi, kcal 177 kcal 1003
total-N 0,032 g 1320
Protein, total 0,2 g 1320
Protein, deklaration 0,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 43,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 43,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 43,4 g 1003
Tilsat sukker 41,4 g 1333
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1320
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 1347
Tørstof 43,8 g 1003
Vand 56,2 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,400 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,400 mg 0,33 - 0,44 2 T 54
B1-vitamin 0,006 mg 0,001 - 0,016 6 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,015 mg 0,012 - 0,023 4 1022
Niacin 0,200 NE 1003
niacin 0,200 mg 0,11 - 0,22 4 1018
B6-vitamin 0,020 mg 0,017 - 0,021 2 1025
Folat 3,00 µg 4 T 407
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 6,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 6,00 mg 1 - 16 41 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 3,00 mg 32 T 407
Kalium, K 132 mg 26 T 407
Calcium, Ca 9,00 mg 26 T 407
Magnesium, Mg 10,0 mg 12 T 407
Phosphor, P 11,0 mg 23 T 407
Jern, Fe 0,350 mg 0,18 - 0,59 5 1043
Zink, Zn 0,050 mg 4 T 407
Jod, I 1,30 µg 0,4 - 3,3 7 1055
Chrom, Cr 0,600 µg 0,400 0,1 - 1,2 7 1506
Selen, Se 0,150 µg 0,000 0,000 - 0,95 7 1898
Nikkel, Ni 10,0 µg 2,2 0,54 - 57,8 7 1898
Kviksølv, Hg 0,004 µg 0,000 0,000 - 0,022 7 1898
Arsen, As 0,840 µg 0,260 0,10 - 4,38 7 1898
Cadmium, Cd 0,187 µg 0,053 0,013 - 0,890 7 1898
Bly, Pb 0,980 µg 0,0 - 3,1 20 1051, 1847
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 40,0 g 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby