DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 456
Frugtsaft, blandet, sødet, koncentreret
Engelsk navn
Fruit juice, mixed, sweetened, concentrated
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 741 kJ 1003
Energi (kcal) 174 kcal 1003
Protein 0,2 g 1320
Protein, deklaration 0,2 g 1320
Kulhydrat difference 43,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 43,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 43,4 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1320
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 1347
Tørstof 43,8 g 1003
Vand 56,2 g 1003
Nitrogen 0,032 g 1320
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,181 α-TE
alfa-Tokoferol 0,181 mg 0,181 0,169 - 0,193 2 T 54
Thiamin (B1-vitamin) 0,00600 mg 0,001 - 0,016 6 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0150 mg 0,012 - 0,023 4 1022
Niacinækvivalent 0,200 NE 1003
Niacin 0,200 mg 0,11 - 0,22 4 1018
B6-vitamin 0,0200 mg 0,017 - 0,021 2 1025
Folat 3,00 µg 4 T 407
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 6,00 mg 1003
Ascorbinsyre 6,00 mg 1 - 16 41 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3,00 mg 32 T 407
Kalium 132 mg 26 T 407
Calcium 9,00 mg 26 T 407
Magnesium 10,00 mg 12 T 407
Jern 0,350 mg 0,18 - 0,59 5 1043
Zink 0,0500 mg 4 T 407
Krom 0,600 µg 0,4 0,1 - 1,2 7 1506
Selen 0,150 µg 0 0 - 0,95 7 1898
Fosfor 11,0 mg 23 T 407
Jod 1,30 µg 0,4 - 3,3 7 1055
Nikkel 10,00 µg 2,23 0,54 - 57,8 7 1898
Kviksølv 0,00400 µg 0 0 - 0,022 7 1898
Arsen 0,840 µg 0,26 0,1 - 4,38 7 1898
Cadmium 0,187 µg 0,053 0,013 - 0,89 7 1898
Bly 0,980 µg 0 - 3,1 20 1051, 1847
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 40,0 g 1003
Tilsat Sukker 40,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 40,0 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,1 1 2026

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby