DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 469
Frølår, dybfrost
Engelsk navn
Frog legs, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 293 kJ 1003
Energi (kcal) 69 kcal 1003
Protein 16,4 g 1347
Protein, deklaration 16,4 g 1347
Kulhydrat difference 0,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1347
Fedt 0,3 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Salt deklaration 0,14 g 1003
Aske 1,1 g 1347
Tørstof 18,0 g 1347
Vand 82,0 g 1347
Nitrogen 2,624 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
beta-Caroten 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,140 mg 1347
Riboflavin (B2-vitamin) 0,250 mg 1347
Niacinækvivalent 3,90 NE 1003
Niacin 1,20 mg 1347
B6-vitamin 1,20 mg 1347
C-vitamin 5,00 mg 1003
Ascorbinsyre 5,00 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 55,0 mg 1347
Kalium 310 mg 1347
Calcium 18,0 mg 1347
Magnesium 23,0 mg 1347
Jern 1,50 mg 1347
Fosfor 147 mg 1347
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,210 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 162 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 35
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby