Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 5
Hindbær, rå
Engelsk navn
Raspberry, raw
Taxonomisk navn
Rubus idaeus L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 215 kJ 1003
Energi, kcal 51 kcal 1003
total-N 0,219 g 0,144 - 0,288 13 1073, 1825
Protein, total 1,4 g 0,900 - 1,800 13 1073, 1825
Protein, deklaration 1,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 10,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 6,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 6,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 4,4 g 4,1 - 4,8 4 1825
Fedt, total 1,4 g 0,6 - 1,9 4 1073, 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 0,3 - 0,7 13 1073, 1825
Tørstof 13,8 g 8,8 - 17,300 15 1073, 1825, 1878
Vand 86,2 g 82,700 - 91,200 15 1073, 1825, 1878
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,50 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 42,0 µg 40 - 44 2 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 1,40 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,40 mg 1,37 - 1,51 2 1034
B1-vitamin 0,030 mg 0,025 - 0,035 2 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,050 mg 0,039 - 0,068 3 1022
Niacin 0,750 NE 1003
niacin 0,500 mg 0,49 - 0,66 10 1018
B6-vitamin 0,090 mg 0,044 - 0,121 5 1025
Pantothensyre 0,240 mg 1352
Biotin 1,90 µg 1344
Folat 44,0 µg 6 1803
Frit folat 15,0 µg 5,3 - 28,8 4 T 1
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 24,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 24,0 mg 14 - 38 9 1073
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,00 mg 1,8 - 2,2 3 1058
Kalium, K 228 mg 195 - 253 3 1058
Calcium, Ca 19,7 mg 15 - 25,6 9 1015, 1030
Magnesium, Mg 17,0 mg 13,4 - 19,9 3 1058
Phosphor, P 38,0 mg 33,0 - 49,4 6 1015
Jern, Fe 0,550 mg 0,44 - 0,68 5 1043
Kobber, Cu 0,105 mg 0,046 - 0,31 7 1082
Zink, Zn 0,340 mg 0,28 - 0,38 7 1082
Jod, I 0,400 µg 0,3 - 0,45 4 1055
Mangan, Mn 1,20 mg 0,67 - 1,8 5 1348
Chrom, Cr 0,800 µg 0,600 0 - 3,8 12 1506
Selen, Se 0,189 µg 0 - 1,3 26 1506, 1817
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 17,9 µg 4,4 - 66,4 32 1539, 1817
Kviksølv, Hg 0,025 µg 0,000 12 1506
Arsen, As 0,410 µg 0,250 0,06 - 1 12 1506
Cadmium, Cd 1,12 µg 0,07 - 5,80 32 1539, 1817
Bly, Pb 0,800 µg 0,600 0,2 - 2,8 18 1539
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 2,50 mg 1496
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 4,82 mg 1,28 - 9,25 15 1485
Serotonin 0,003 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 2,15 g 2,15 1,0 - 3,3 2 1878
Glucose 1,85 g 1,85 0,9 - 2,8 2 1878
Monosaccharider, total 4,00 g 1003
Maltose 0 g 1314
Saccharose 0,050 g 0,050 0 - 0,1 2 1878
Disaccharider, total 0,050 g 1003
Sukkerarter, ialt 4,05 g 1003
Sorbitol 0 g 0 2 1878
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1314
(a)Hexoses 0,370 g 1314
(b)Pentoses 0,830 g 1314
(c)UronicAcids 0,670 g 1314
Cellulose 2,00 g 1314
Lignin 2,67 g 1314
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,088 8,18 1039
C18:0 0,015 1,41 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,104 9,59 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,472 43,7 1039
C18:3,n-3 0,401 37,1 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,103 9,54 1003
Sum monoumættede 0,104 9,63 1003
Sum polyumættede 0,873 80,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,08 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,401 37,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,472 43,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 15 69 1040

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby