Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 523
Gulerod, juice, konserves
Engelsk navn
Carrot juice, canned
Taxonomisk navn
Daucus carota L.
Synonymer
Gulerødder, Gulerodsjuice
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,711
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 172 kJ 1003
Energi, kcal 41 kcal 1003
total-N 0,152 g 1938
Protein, total 1,0 g 1938
Protein, deklaration 1,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 9,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 8,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 8,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,8 g 1938
Fedt, total 0,2 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 1938
Tørstof 11,1 g 9,300 - 12,900 6 1342, 1938
Vand 88,9 g 87,100 - 90,700 6 1342, 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1288 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 15450 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,092 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,055 mg 1938
Niacin 0,519 NE 1003
niacin 0,386 mg 1938
B6-vitamin 0,217 mg 1938
Pantothensyre 0,228 mg 1938
Folat 4,00 µg 3 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 8,50 mg 1003
L-ascorbinsyre 8,50 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 29,0 mg 1938
Kalium, K 292 mg 1938
Calcium, Ca 14,2 mg 7,26 - 21,3 6 1015
Magnesium, Mg 14,0 mg 1938
Phosphor, P 24,4 mg 12,8 - 29,3 6 1015
Jern, Fe 0,460 mg 1938
Kobber, Cu 0,046 mg 1938
Zink, Zn 0,180 mg 1938
Mangan, Mn 0,130 mg 1938
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre, total 0,050 mg 1342
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,950 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,002 1,96 1342
C14:0 0,001 0,98 1342
C16:0 0,022 20,6 1342
C18:0 0,001 0,98 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 1,96 1342
C18:1,n-9 0,005 4,90 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,064 59,8 1342
C18:3,n-3 0,009 8,82 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,026 24,5 1003
Sum monoumættede 0,007 6,60 1003
Sum polyumættede 0,073 68,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,106 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,009 8,49 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,064 60,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 27 180 T 24
Leucin 36 240 T 24
Lysin 33 220 T 24
Methionin 8 54 T 24
Cystin 1 8 T 24
Phenylalanin 24 160 T 24
Tyrosin 13 85 T 24
Threonin 24 160 T 24
Tryptofan 8 54 T 24
Valin 41 270 T 24
Arginin 30 200 T 24
Histidin 12 77 T 24
Alanin 73 480 T 24
Asparaginsyre 134 880 T 24
Glutaminsyre 175 1150 T 24
Glycin 26 170 T 24
Prolin 23 150 T 24
Serin 33 220 T 24

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby