DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 523
Gulerod, juice, konserves
Engelsk navn
Carrot juice, canned
Taxonomisk navn
Daucus carota (Linnaeus, 1753) subsp. sativus (Hoffmann, 1791) (Schübl...
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 172 kJ 1003
Energi (kcal) 41 kcal 1003
Protein 0,9 g 1938
Protein fra Aminosyrer 0,6 g 1003
Protein, deklaration 0,9 g 1938
Kulhydrat difference 9,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 8,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 8,5 g 1003
Kostfibre 0,8 g 1938
Fedt 0,1 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,07 g 1003
Aske 0,8 g 1938
Tørstof 11,1 g 9,3 - 12,9 6 1342, 1938
Vand 88,9 g 87,1 - 90,7 6 1342, 1938
Nitrogen 0,152 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2580 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 15500 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 1,40 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,0920 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0550 mg 1938
Niacinækvivalent 0,523 NE 1003
Niacin 0,386 mg 1938
B6-vitamin 0,217 mg 1938
Pantotensyre 0,228 mg 1938
Folat 4,00 µg 3 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 8,50 mg 1003
Ascorbinsyre 8,50 mg 1938
Cholin 9,90 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 29,0 mg 1938
Kalium 292 mg 1938
Calcium 14,2 mg 7,26 - 21,3 6 1015
Magnesium 14,0 mg 1938
Jern 0,460 mg 1938
Kobber 0,0460 mg 1938
Zink 0,180 mg 1938
Mangan 0,130 mg 1938
Selen 0,1000 µg 1 2135
Fosfor 24,4 mg 12,8 - 29,3 6 1015
Jod 3,00 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Crude fibre 0,950 g 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre 0,0000500 g 1342
Sum organiske syrer 0,0000500 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,002 1,96 1342
C14:0 0,001 0,98 1342
C16:0 0,022 20,5 1342
C18:0 0,001 0,98 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 1,96 1342
C18:1,n-9 0,005 4,9 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,064 59,8 1342
C18:3,n-3 0,009 8,82 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,026 24,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,007 6,86 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,073 68,6 1003
Sum fedtsyrer 0,107 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,009 8,82 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,064 59,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 27 180 T 24.0
Leucin 36 240 T 24.0
Lysin 33 220 T 24.0
Methionin 8 54 T 24.0
Cystin 1 8 T 24.0
Phenylalanin 24 160 T 24.0
Tyrosin 13 85 T 24.0
Threonin 24 160 T 24.0
Tryptofan 8 54 T 24.0
Valin 41 270 T 24.0
Arginin 30 200 T 24.0
Histidin 12 77 T 24.0
Alanin 73 480 T 24.0
Asparaginsyre 134 880 T 24.0
Glutaminsyre 175 1150 T 24.0
Glycin 26 170 T 24.0
Prolin 23 150 T 24.0
Serin 33 220 T 24.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,711 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby