DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 523
Gulerod, juice, konserves
Engelsk navn
Carrot juice, canned
Taxonomisk navn
Daucus carota L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,711
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 172 kJ 1003
Energi, kcal 41 kcal 1003
Nitrogen, total 0,152 g 1938
Protein, videnskabelig 0,9 g 1938
Protein, deklaration 0,9 g 1938
Kulhydrat, difference 9,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 8,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 8,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,8 g 1938
Fedt, total 0,1 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 1938
Tørstof 11,1 g 9,3 - 12,9 6 1342, 1938
Vand 88,9 g 87,1 - 90,7 6 1342, 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1290 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0920 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,0550 mg 1938
Niacinækvivalent 0,523 NE 1003
Niacin 0,386 mg 1938
B6-vitamin 0,217 mg 1938
Pantothensyre 0,228 mg 1938
Folat 4,00 µg 3 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 8,50 mg 1003
L-ascorbinsyre 8,50 mg 1938
beta-caroten 15500 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 29,0 mg 1938
Kalium, K 292 mg 1938
Calcium, Ca 14,2 mg 7,26 - 21,3 6 1015
Magnesium, Mg 14,0 mg 1938
Fosfor, P 24,4 mg 12,8 - 29,3 6 1015
Jern, Fe 0,460 mg 1938
Kobber, Cu 0,0460 mg 1938
Zink, Zn 0,180 mg 1938
Mangan, Mn 0,130 mg 1938
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre 0,0500 mg 1342
Organiske syrer, tot. 0,0500 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,950 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,002 1,96 1342
C14:0 0,001 0,98 1342
C16:0 0,022 20,5 1342
C18:0 0,001 0,98 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 1,96 1342
C18:1,n-9 0,005 4,9 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,064 59,8 1342
C18:3,n-3 (ALA) 0,009 8,82 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,026 24,5 1003
Sum monoumættede 0,007 6,86 1003
Sum polyumættede 0,073 68,6 1003
Fedtsyrer, total 0,107 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,009 8,82 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,064 59,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 27 180 T 24
Leucin 36 240 T 24
Lysin 33 220 T 24
Methionin 8 54 T 24
Cystin 1 8 T 24
Phenylalanin 24 160 T 24
Tyrosin 13 85 T 24
Threonin 24 160 T 24
Tryptofan 8 54 T 24
Valin 41 270 T 24
Arginin 30 200 T 24
Histidin 12 77 T 24
Alanin 73 480 T 24
Asparaginsyre 134 880 T 24
Glutaminsyre 175 1150 T 24
Glycin 26 170 T 24
Prolin 23 150 T 24
Serin 33 220 T 24

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby